TOLOKA - Yandex görevleri ile kazanın

Başlatan samsam12, 05 Mart 2015, 23:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

5-6 gündür listemde sürekli görevler vardı.  Bugün hiç görev yok listede. Sizde de öyle mi?

EfekanCandan

Geçende Toloka ya kayıt oldum. 5 tane reklam geldi daha hiç gelmedi. Kafadan atma da yapmadım. :'(

znrcn

Alıntı yapılan: EfekanCandan - 12 Nisan 2016, 12:26:33
Geçende Toloka ya kayıt oldum. 5 tane reklam geldi daha hiç gelmedi. Kafadan atma da yapmadım. :'(

İlk günler öyle olabilir. Daha sonra kazancın artacaktır. Kafadan atma sakın. Biraz sabret.

Acest

Arkadaşlar bir süre sonra görev artıyor vs. bir durum yok. Takip etmeniz gerekiyor, her an görev gelebiliyor. Kimi zaman 5 günde toplam 0.50 zor kazanabiliyorken, bir anda gelen görev sayesinde günlük (günlük dediğime bakmayın toplasanız 30 dakika değildir) 0.50-0.70 ($) kazanmak mümkün olabiliyor.

znrcn

Alıntı yapılan: Acest - 16 Nisan 2016, 00:19:10
Arkadaşlar bir süre sonra görev artıyor vs. bir durum yok. Takip etmeniz gerekiyor, her an görev gelebiliyor. Kimi zaman 5 günde toplam 0.50 zor kazanabiliyorken, bir anda gelen görev sayesinde günlük (günlük dediğime bakmayın toplasanız 30 dakika değildir) 0.50-0.70 ($) kazanmak mümkün olabiliyor.

Beceri puanınız yüksek olursa günde en az 1 dolar alabilirsiniz. Mesala 83 beceri puanı aldığım bir görev 5 gün üzeri ekranda kaldığı olmuştu. Beceri puanınız arttıkça kazançta artacaktır.

znrcn

Aynı Ipden birden fazla hesap kullanılıyor mu? Ya da kullanan var mı?

Acest

Alıntı yapılan: znrcn - 16 Nisan 2016, 00:36:02
Beceri puanınız yüksek olursa günde en az 1 dolar alabilirsiniz. Mesala 83 beceri puanı aldığım bir görev 5 gün üzeri ekranda kaldığı olmuştu. Beceri puanınız arttıkça kazançta artacaktır.

Ha o zaman yanlışım var sanırım affola :) Bu beceri puanı dediğiniz şey ismin yanındaki sarı kutucuktaki yazan rakam sanırım ?

znrcn

Alıntı yapılan: Acest - 16 Nisan 2016, 10:35:36
Ha o zaman yanlışım var sanırım affola :) Bu beceri puanı dediğiniz şey ismin yanındaki sarı kutucuktaki yazan rakam sanırım ?

O reyting. Profilde grafiğin altında beceri puanları.

Mr. robot

Günde 1 dolardan fazla kazandıran bi sistem görevleri yakalarsanız tabi puanınızda önemli az önce 4 dolar civarı ödeme talep ettim.

Mr. robot

Alıntı yapılan: znrcn - 16 Nisan 2016, 05:25:35
Aynı Ipden birden fazla hesap kullanılıyor mu? Ya da kullanan var mı?

Ben 16 hesap kullanan biliyorum aynı ipden :D