UseClix İstatistikleri (Stats) (SCAM)

Başlatan 6il9in, 07 Mart 2015, 10:18:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

bol kazançlar arkadaşlar.

ufuko kek yandı artık :)))

Ufuko

Konudaki istatistik hakkında olan yazılar ve konuşmalar dışında kalan iletileri ayırıp ana konu ile birleştirdim  :y

universitely76

Alıntı yapılan: ufuko - 19 Mart 2015, 20:37:15
Konudaki istatistik hakkında olan yazılar ve konuşmalar dışında kalan iletileri ayırıp ana konu ile birleştirdim  :y
Hee bir daha stats dışında bir şey konuşmayın bu konuda diyorsun yani :P

Eline sağlık modum :)
Şu sıra imzasız'ım...

gaddar

19.03.2015 250 RR 303 tık   AVG :1,21

nicotine

Ufaktan bende yazayim... Ama baştan söyleyeyim sizin yatırımların yanında civciv kalir

03/18/2015 AT 1:44 PM YOU HAVE RECEIVED THE 50 REFERRALS YOU RENTED!
YOU SPENT A TOTAL OF $10.

Üyelik tipi : Standart

RR Adedi               En Yüksek         En Düşük              Toplam Tıklama             AVG

50 RR                                   8                   0                              199                        2.657

gaddar

Önemli olan arkadaşlarla paylaşman.Ne demek civciv kalması, hiç önemli değil en azından bizde görürüz.:)

hakanatik01

Civciv yatıırımcılar için yol gösterici olur  :) hele standartsan yazman daha iyi üyelik alandan çok standart takılanlar olabiliyor onlara çok yardımı olacaktır ;) Genelde standart napar mesela içerde para biriktirir sonra onla 5ref alır sonra gene biriktirir 20ye çıkarır v.s. diye gider :P Senin bilgilerin onlar için daha değerli olur goldendaki değerler standartlarda geçerli olmuyor en azından standartların refleri kötü giderse ref almadan çekime gitmeye çalışırlar ;)

Ufuko

~ Üyelik: Premium

Tabloyu Excell olarak uyarladım. Artık hesaplamalar otomatik yapılıyor  :m
@hakanatik01 ne oldi rengin soldi. Laf atıyodun bak gör  :PP

[IMG]https://useclix.com/bs.php?u=116[/img]

mtoy76

@ufuko  şu excel tablosunu bir yere upload ette bizde yararlanalım. şimdi baştan yapmak üşendirdi beni