RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

1-2 dakika geç olabiliyor sayfa yeniledim mi geliyordu bende ama bu sitede ricci'nin başına gelmişti sanırım yaptığı görevleri yok saymış baya adminle yazışmıştı sonucu hatırlamıyorum :)

regortaz

Rewardingways'te eskiden beri sorunludur Crowdflower taskları, hatta bir ara kaldırılmıştı bu yüzden. İki defa başıma geldi yaptığım görevlerin parasını alamamak, Crowdflower'ın forumuna yazıp düzeltmiştim sorunu bir seferinde, ikincisinde hesabınıza zaten işlenmiş diye kestirip attılar ama ne pending'de vardı ne de tamamlanan kısmına, $1'a yakın para buhar olmuştu diye hatırlıyorum o günden beri de uğraşmadım zaten tasklarla :)

Sonuçta önce bir site adminiyle yazış, olmadı Crowdflower'ın destek forumuna girip üye ID'ni belirterek sorunu onlara anlatman gerekiyor, biraz geç ilgileniyorlar ama mutlaka cevap alırsın, en azından eskiden böyleydi.

ricci

Benimki daha ilginçti, taskların değerini vermiş sabah tekrar silmişti, neymiş fazladan vermişler :) hadi biri ikisi fazladan 20 taskın hepsini neden siliyorsunuz dediğimde, fazladan vermiş gibi yine aynı cevabı aldım. Bu arada fazladan verilen bi durum yoktu, toplam 20 tane task yapmıştım :)

lovablegs

içerde daha önceden yapmış olduğum bir offer vardı 0.25 kazanmıştım onu 1 dolara tamamlayıp çekmek için uğraşmıştım ama lanet olsun uğramam 1  daha oraya ..ingilizcemde yok zaten uğraşamam ticketle falan neyse teşekkürler hepinize yorumlarınız için silerim biter ....

bekeli

Arkadaşlar,
Dünden bugüne ref sayımda bir anda artış oldu. Sebebini araştırırken baktım silinen reflerim(hesabı banlananlar) geri gelmiş.
Bi kontrol edin isterseniz..

tolgacan86

Bakın kim kazandı :)

En son belge istediklerinden beri siteye girmiyordum ve göndermeyeceğimi net olarak söylemiştim..

Bugün mailime yeni bir referansım olduğuna yönelik bir mail geldi şaşırdım.. Hesaba girmeyi denedim açılmış hesap :)

Demiştim onlara kaybeden ben değil siz olursunuz hesaplarımı açın diye.. :) 600 küsür refi olan bir reklamcıyı banlamak? Ne saçma.. Bu arada reflerde çalışmış sağolsun ufak tefek biriktirmişler yokluğumda :g :g

nouma26

Admin pes etti demek  :D

Hayırlı olsun Tolga .Gözün aydın  :)

gokovic

Hayırlı olsun sevindim iyi olmus.  (p)
Doğru yolu bulmuş sonunda admin  :g

bekeli

Tolga,
bi ara demiştim. Çoğu kişinin hesabı açıldı bi bakın diye.
Senin hesap o zamandan beri aktif gözüküyordu bende zaten..

Geçmiş olsun. Artık ref yarışmalarında tekrar eski yerlerinde görürüz seni inş ;)
Bu arada ref yarışması artık haftalık değil aylık. Birincilik ödülü de 50 dolar.. Bol kazançlar..

hakanatik01

Bende küçük bir tatışma yaşamıştım adminle şimdi siz uyarınca baktım silinmişim kullanıcı adı bulunamıyor farklı bir adla üye olurum bu kez :g :g  müsait olursam sıfırdan kayıt olup denerim artık :)