RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

+1 de benden. Kardşeim hayırlı olsun tanıtımın.  :y
RW nin sitesiyse tutar burası.  :y

FilmsizKalma

+1  Bekeli ama çok sıkma ha :D:D hani tıklamdın bugün kaçuırdın felan diye :D:D

bekeli

Üye olan arkadaşlara teşekkürler ;)

@FilmsizKalma, ben ne zaman sıkıştırdım bugün kaçırdın diye. Öyle birisi değilim ben  :P

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 28 Şubat 2013, 21:38:05
Üye olan arkadaşlara teşekkürler ;)

@FilmsizKalma, ben ne zaman sıkıştırdım bugün kaçırdın diye. Öyle birisi değilim ben  :P

Takılıyorum ya :) Yarına ödeme gelir herhalde Maşallah maşallah :)

arnutwowew

bekeli reklamları onaylamak sorunlu  7 veya 8 seferde zor onaylattım baş aşağı resim içinde tıklama zor kabul ediyor  bana kalırsa admin sitelerine eleman çekmek için kurmuş bu siteyi  hep kendi sitelerinin reklamları var.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: arnutwowew - 28 Şubat 2013, 21:55:19
bekeli reklamları onaylamak sorunlu  7 veya 8 seferde zor onaylattım baş aşağı resim içinde tıklama zor kabul ediyor  bana kalırsa admin sitelerine eleman çekmek için kurmuş bu siteyi  hep kendi sitelerinin reklamları var.

Ben hiç sorun yaşamadan hepsini tek seferde izleyerek hallettim.. Resimleri tıklamada ise bir problem yoktu?  Başta reklam alana kadar elbette kullanıcılara reklam vermek zorunda kendi sitelerinin reklamını yapmış doğal olarak :)

bekeli

Alıntı yapılan: arnutwowew - 28 Şubat 2013, 21:55:19

Baş aşağı resimlerde sorun yaşamadım..

Admin kendi sitelerine ref çekmek için açmış olsun, bize birşey kaybettirir mi ?
Ödeme yaptığı sürece sorun yok bence.
Tek çekincem ref gelirinin ve günlük gelirin yüksek olması. Yakın zamanda ya reklam gelirlerini ya da ref gelirlerini azaltacaktır büyük ihtimalle.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 28 Şubat 2013, 22:01:14
Baş aşağı resimlerde sorun yaşamadım..

Admin kendi sitelerine ref çekmek için açmış olsun, bize birşey kaybettirir mi ?
Ödeme yaptığı sürece sorun yok bence.
Tek çekincem ref gelirinin ve günlük gelirin yüksek olması. Yakın zamanda ya reklam gelirlerini ya da ref gelirlerini azaltacaktır büyük ihtimalle.

onun için ilk başlarda yüklenip alınabilecek ne varsa almak olmalı düşüncemiz :) 

FilmsizKalma

bekeli tüm reklamlardan %50 değil mi??

arnutwowew

eğer reklam tık gelirleri böyle giderse 10 günde 1$ 'a ulaşılır.