RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: regortaz - 30 Ağustos 2012, 12:40:57
5 PTC reklamı + 4 tane video reklamı var top offers kısmında, toplamda $0.17 kazandırıyor kaçırmayın :)
Regortaz Hocam bende bu gün ne reklam var nede video..  :S

regortaz

Alıntı yapılan: ikose - 30 Ağustos 2012, 13:07:01
Alıntı yapılan: regortaz - 30 Ağustos 2012, 12:40:57
5 PTC reklamı + 4 tane video reklamı var top offers kısmında, toplamda $0.17 kazandırıyor kaçırmayın :)
Regortaz Hocam bende bu gün ne reklam var nede video..  :S

PTCler 24 saatte bir yenileniyor anladığım kadarıyla daha geç bir saatte tıklama yaptıysanız yenilenmemiş olabilir  ???  Ama halen via.me videoları duruyor iki tane onlara tıklanamıyor, belki diğerlerinin de kapasitesi dolmuştur  ???

regortaz

Artık ödemelerinizi Liberty Reserve'e de isteyebiliyorsunuz :)

regortaz

PTC reklamlarının değeri $0.001'e düşmüş  (sns) >:( (sinir) (kk) :n :S :( :'(

mutsuzsun

refinden üye oldum.  sanada banada bol kazançlar....

tolgacan86

arkadaşlar siteye şimdide video izleme bölümü eklenmiştir, tavsiye ederim

arnutwowew

arkadaşlar burada cebimi yazıyorum  aramayı şimdi seçiyorum aramıyorlar tecrübeli olan varsa doğrusunu söyleyebilirmi

hakanatik01

anında aradıalr beni dikkat etmen gerekn 0554 diyelim numaran 0 olmadan yazacaksın kutuya 554878666333 gibi ext kısmıda boş olucak Now dersen en geç 1 dakika içinde arıyorlar seni.Bunu Bye bye demesi güzel değil bu arada:D dolalrsa beybye bu daha kibar good bye diyor :g

arnutwowew

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Kasım 2012, 16:49:54
anında aradıalr beni dikkat etmen gerekn 0554 diyelim numaran 0 olmadan yazacaksın kutuya 554878666333 gibi ext kısmıda boş olucak Now dersen en geç 1 dakika içinde arıyorlar seni.Bunu Bye bye demesi güzel değil bu arada:D dolalrsa beybye bu daha kibar good bye diyor :g

aynen yazdığın şekilde yaptım aramıyorlar  kaç saattir bekliyorum

hakanatik01

Admine ticket at istersen bir sorun varmı yokmu diye öğren.Ben dün ödeme istedim bugün gelmiş ama arama yapmadılar bu arama olayı 1 seferlik olabilir daha önce aramışlardı dün arama olmadı direkt istedim yollamışlar.