RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Tabii ki geçici çözüm. Sitede firewall ya da benzeri bir güvenlik yazılımı tarafından IP bloklanıyor diyorum.
Bloklanmaya karşı okunup üflenmiş IP alma konusunu henüz çözemedim.. (d) bulursam yazarım (d)

İçeriye girince neden ticket açmıyor ya da foruma yazmıyorsunuz ki :)

Account sayfasında uzun süre kalmayın.. reklam sayfasında kalın ... Hatta bence sadece işiniz oldukça kısa süreli girip çıkın siteye.

fkork

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Mart 2013, 12:39:26

Pending de de beklemiyorsa Ticket açın bence.

ticket açtım, gelen cevap şu:
Your support ticket submitted to Clickfair was replied by our staff.

Your ticket number is 8A14-CAF4-A0BA-13A6.

Best regards,

Clickfair Team.

ne demek oluyor?

djsugar

Alıntı yapılan: fkork - 22 Mart 2013, 00:31:57
ticket açtım, gelen cevap şu:
Your support ticket submitted to Clickfair was replied by our staff.

Your ticket number is 8A14-CAF4-A0BA-13A6.

Best regards,

Clickfair Team.

ne demek oluyor?
ticketiniz kabul edildi kısa süre içinde cevaplanacak.

fkork

yok ya, yanıtlandı diyor orada... yanıtı bulamadım başta... az önce buldum.. başına gelen olursa bulsun diye yazıyorum, ticket açtığınız bölümde takip numarası ile görülüyor cevap...

cevap olarak da miktarı sormuşlar.. :S

djsugar

Alıntı yapılan: fkork - 22 Mart 2013, 00:46:21
yok ya, yanıtlandı diyor orada... yanıtı bulamadım başta... az önce buldum.. başına gelen olursa bulsun diye yazıyorum, ticket açtığınız bölümde takip numarası ile görülüyor cevap...

cevap olarak da miktarı sormuşlar.. :S
o zaman miktarı yazarak cevaplayınız.

fkork

yazdım, cevapladım.. merak ettiğim şey miktarı neden sorduğu,,, ? "o para için mi uğraştırdın bizi" diye cevap yazma ihtimali var muhterem adminin..

djsugar

Alıntı yapılan: fkork - 22 Mart 2013, 00:50:57
yazdım, cevapladım.. merak ettiğim şey miktarı neden sorduğu,,, ? "o para için mi uğraştırdın bizi" diye cevap yazma ihtimali var muhterem adminin..
bence öle cevaplıcağın değil çekimler arasında kaynamış olabilir onu taratabilicek olabilir .

arshi

Arızalı o muhterem ondan sormuştur. Beni rw de banlamadan önce referans linkimi nereye koyduğumu soruyordu :D
Söyledim (d)

djsugar

Alıntı yapılan: Arshi - 22 Mart 2013, 00:58:14
Arızalı o muhterem ondan sormuştur. Beni rw de banlamadan önce referans linkimi nereye koyduğumu soruyordu :D
Söyledim (d)
belki oda oraya reklam vercektir :D

fkork

Alıntı yapılan: Arshi - 22 Mart 2013, 00:58:14
Söyledim (d)

nereye koymuştun?