RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Mayıs 2013, 19:53:59
Daha önce yapmadığı kontrolleri yapmaya başlamıştır belki. ya da belirli bir dönemde gelen adetli reflerin süreleri anca gelmiş olabilir.
Benim ilk başlarda da tıkamayan refim vardı, hepsi üye oluyor da tıklıyor değil ki ...
1 gün ya da 1-2 gün tıklayıp bırakanlar da oldu.
bence gene Site sahibini savunur duruma geliyoruz hocam he :P benim konudan anladığım yanlışta anlamış olabilirim reflerin tıklayıp tıklamaması değil nereye gidiyor bu refler :) ister tıklasın ister tıklamsın 60 gün o refler benim olacak çünkü inaktiflik kısmında 60günde siler diyor yani sizin bu refler daha 60 gün olmadıysa nereye gidiyor arkadaş bunlar tıklamasalarda dursun :) Cf gelmezse batışa geçer site,CF şart :P  :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Mayıs 2013, 23:04:52
bence gene Site sahibini savunur duruma geliyoruz hocam he :P benim konudan anladığım yanlışta anlamış olabilirim reflerin tıklayıp tıklamaması değil nereye gidiyor bu refler :) ister tıklasın ister tıklamsın 60 gün o refler benim olacak çünkü inaktiflik kısmında 60günde siler diyor yani sizin bu refler daha 60 gün olmadıysa nereye gidiyor arkadaş bunlar tıklamasalarda dursun :) Cf gelmezse batışa geçer site,CF şart :P  :)

Banlanıyorlardır ;)

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 19 Mayıs 2013, 23:08:04
Banlanıyorlardır ;)
Sendemi brütüs admini savunmayın bana her sitesinden banlandım ben ama çok kolay banlıyorda  bak onu unutmuşum :P
Dur bakalım  moonisblack  hocaya ne cevap gelicek ;
"bugünde ticket attım cevap gelmemiş
"4 günde 25 accountun iptal edilmesi veya banlanmış olması mümkün mü"
yazdım henüz cevap yok :)"

moonisblack

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Mayıs 2013, 23:13:52
Sendemi brütüs admini savunmayın bana her sitesinden banlandım ben ama çok kolay banlıyorda  bak onu unutmuşum :P
Dur bakalım  moonisblack  hocaya ne cevap gelicek ;
"bugünde ticket attım cevap gelmemiş
"4 günde 25 accountun iptal edilmesi veya banlanmış olması mümkün mü"
yazdım henüz cevap yok :)"
"It is likely they have been suspended"

bekeli

Alıntı yapılan: illisionist - 04 Mayıs 2013, 00:50:41
sayın bakeli refinizle üye oldum, ikimize de hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim. Yeni gördüm ;)

Bu arada, normalde PTSU yapmam ama chatbox'tan dikkatimi çekti 1 dolarlık bir PTSU var.
Sadece üye olup, üyelik id'nizi girmeniz yetiyor.
Ben yaptım, bakalım ne zaman onaylayacak reklamı veren..

Sitenin min. ödemesi de 1 dolar. Onaylandıktan sonra hemen çekilebilir.

http://www.rewardingways.com/members/signupPTS.php?search=17105&by=ptsID

Edit: Görev bitmiş arkadaşlar. Benimki halen onaylanmadı, reklamı veren görünce onaylayacaktır. Ancak görev bitmiş. Bilgilerinize.

fkork

dün bi bakıyim benim 4 ref ne oldu diye girdim siteye... 1 kişi kalmış..:) tıklamayan adamları silmiş herhalde... banlanma söz konusu olamaz, zaten girmiyorlardı siteye...

hakanatik01

Yok yok banlanmışlardır ozaman bence silme olamaz çünkü sitenin ömrü o kadar uzun değil refiniz girsin girmesin 60gün sizde duracak kuralı var :) bu ara önüne geleni banlıyor demekki daha çok refleriniz gitmez umarım;
Ki admin değişiklikleri geç yaptıkça sizin refler tıklmayacak ve inaktiflikten gidicek gibide duruyor malum standart bir üye ilk ödemeyi aldımı en çok 2.ödemeyi görüyor bir sitede ,ki bu site için düşünürsek 2$ almak standart için çok çok uzun bir süre bir anda bırakırlar,
moonisblack hoca bırakan reflerin geri dönmesini bekliyor ama geri dönmeye süreleri yetmeyebilirde 60gün kuralından dolayı bari bu süreyi artırsa gene bir umut beklenebilirde sizin reflerinizin 1 aydır siteye uğramadığını düşünsek adminin bu 1 ayda baya iyi birşeyler yapması lazım ki bunlar siteye geri gelsin yoksa inaktiflikten gidicek çoğu ki bu süre çoğunuzda daha kısadır heralde;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Mayıs 2013, 23:04:52

28 Şubat - 19 Mart tarihleri arasında üye olmuş, 100 den biraz fazla DR var. ;)
Demekki neymiş, 60 günden uzun süredir refim olanlardan tıklamayanlar varsa, gitmiş olabilirmiş :)

Nesini koruyayım herifin... Ne olduğunu bilmeden sallamayalım diyorum sadece.
Kontrol etmek çok basit.
22 ve 23 Mart' ta refim olmuş ve henüz hiç tıklamamış 8-10 kadar DR daha var, kabaca bir baktım az önce.

moonisblack

adhitz ptc sitelerinin iyi bir gelir kaynağıdır
bugün dikkatimi çekti sitede adhitz reklamları kaldırılmış

moonisblack

DR komisyonları zaman zaman yansıyordu (bunu hesaba yansıyan gelirden tahmin edebiliyordum)
ref tıklamalarından hayır yok anladık bari komisyonlardan bişeyler alalım değilmi

inşallah hep böyle gider  :g