RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

DR purchase comisyonlarınızı kontrol edin arkadaşlar.
Hesaba işlenmiyor.

Adminle 2 gündür işlenmeyen 0,40$ için yazışıyoruz. İşlenmiş diye ısrar ediyor.
30 haziranda hesabımı sıfırladım. Sineğin yağı modunda gelen RR gelirleriyle ref uzatıyorum. tıkları tek tek hesaplıyorum. 0,40 bu sitede gözden kaçacak bir rakam değil.
Ki gelenlerle ucu ucuna ref uzatırken hiç değil. Hala işlenmiş görünüyor diye ısrarda.
en sonunda yarı küfür edip kapattım konuyu.

hakanatik01

yarı küfür derken konuyu açsak biraz :D admine kendinizi dinletebilmek bile büyük başarı aslında RWden biliyom :P dediğim dedikti hala aynı demekki :) iyice azaltı reklamları da benim kazancım bile 0,02 olmuyorken uplınıma katkımız nerdese hiç olmuyor demkki tıklamaya  başka bir siteden başka bir arkadaşa ref olduğumda daha yararlı olacağımı düşündüğümden bırakıyorum ben 1,6yım hala arada cf yaptım :P yoksa durum beterdi  ,o yüzden uplenım affına sığınıyorum ,dolaylı tıklamayı deneyeceğim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Temmuz 2013, 19:24:36
yarı küfür derken konuyu açsak biraz :D admine kendinizi dinletebilmek bile büyük başarı aslında RWden biliyom :P dediğim dedikti hala aynı demekki :) iyice azaltı reklamları da benim kazancım bile 0,02 olmuyorken uplınıma katkımız nerdese hiç olmuyor demkki tıklamaya  başka bir siteden başka bir arkadaşa ref olduğumda daha yararlı olacağımı düşündüğümden bırakıyorum ben 1,6yım hala arada cf yaptım :P yoksa durum beterdi  ,o yüzden uplenım affına sığınıyorum ,dolaylı tıklamayı deneyeceğim :)

Aynı admin değil bu.
Uğraşıp da anlatırsan o anlık çözüyor sorununu ama anlatmak işkence.
Ve çözümler de kalıcı değil zaten. Scripti toparlayacak kimsesi yok sanırım.

fkork

hocam bi ticket atıp, sizi co-admin yapsın demek istiyorum..:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 04 Temmuz 2013, 23:15:06
hocam bi ticket atıp, sizi co-admin yapsın demek istiyorum..:)

O kadar sevmem seni diyorsun yani :)

fkork

olur mu hocam, site kurtulsun diye dedim onu..:)

hakanatik01

adminin  kurtarmak gibi derdi yok sanırım :P :) Ben 99ventureslar'ı komple aynı admin sanıyordum olmaması güzel olmuş :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 05 Temmuz 2013, 00:34:45
olur mu hocam, site kurtulsun diye dedim onu..:)

sitenin kurtulacak bir tarafı yok ki, kurtulması gereken yatırımcılar :D

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Temmuz 2013, 00:36:23
adminin  kurtarmak gibi derdi yok sanırım :P :) Ben 99ventureslar'ı komple aynı admin sanıyordum olmaması güzel olmuş :)

Çok uzak değil ama kesin öğrencisidir... bunun tepkileri daha uysal sadece :)

fkork

site derken, gelirkapısından bahsediyordum  :g

(gyk) (gyk)standart forever (gyk) (gyk) 8)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 05 Temmuz 2013, 00:49:06
site derken, gelirkapısından bahsediyordum  :g

(gyk) (gyk)standart forever (gyk) (gyk) 8)

leb desen leblebiyi anlayacağız da, sen leblebi kelimesinden önce gelen boşluğu verip bul diyorsun be birader :D

Yani şimdi şu mu olay :
Adminle beraber co-admin olarak yatırımcıların paralarını iç edeceğiz, böylece bizim forum ihya olacak :D
Oldu, tamam :D