RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Hiç bir işe yaramasada Congr..... yazısını görmek güzel gibi  :g Tebrikler  :y

bekeli

Tebrikler Hakan ;)

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 01 Ekim 2013, 15:27:41
Hiç bir işe yaramasada Congr..... yazısını görmek güzel gibi  :g Tebrikler  :y

Bencede  :g Tebrikler Hakan  :)

tolgacan86

Teşekkürler elisa hocam, geçen ayki yarışmadada 18. olmuşum farkında değildim bende hesaptaki ani para artışından farkettim :) Bakalım 3-5 bişeyde bu ay gelirse çok iyi olur :P

moonisblack

günlük reklam izleme zorunluluğu kaldırıldı  (p)

tolgacan86

bu sitede reklam vermeyi deneyen var mı hiç? Sonuçları nasıl acaba? bilgi paylaşabilen olursa sevinirim..

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 14 Ekim 2013, 14:03:33
bu sitede reklam vermeyi deneyen var mı hiç? Sonuçları nasıl acaba? bilgi paylaşabilen olursa sevinirim..

Çok çok önce vermiştim. Günlk reklam o zaman 13 bin civarı tık almıştı (Yanlış hatırlıyor olabilirm. Üzerinden çok vakit geçti). Şimdiki durumu ile ilgili bir fikrim yok.

tolgacan86

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Ekim 2013, 14:56:27
Çok çok önce vermiştim. Günlk reklam o zaman 13 bin civarı tık almıştı (Yanlış hatırlıyor olabilirm. Üzerinden çok vakit geçti). Şimdiki durumu ile ilgili bir fikrim yok.

Teşekkürler bekeli, eğer hatırlıyorsan peki genel ref durumu nasıldı? Blog reklamı verdiğini düşünerek soruyorum.. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 14 Ekim 2013, 15:06:32
Teşekkürler bekeli, eğer hatırlıyorsan peki genel ref durumu nasıldı? Blog reklamı verdiğini düşünerek soruyorum.. :)

Benim son dönemde exabux reklamım oldu ve hüsrandı.
Ama,
konu exabux olunca değerlendirmeye almak mı doğru olur almamak mı bilemiyorum :g
O yüzden yazıp yazmamakta da kararsız kaldım açıkçası :)

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 14 Ekim 2013, 15:06:32

Sonuçları zamanında sana göndermiştim diye hatırlıyorum ama ileti bende kayıtlı değil.
Ama verdiğim reklam parasına göre memnun kalmıştım.