RewardingWays Ödemeleri

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 20:08:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

@Tolgacan,@hakanatik01

Ödemeleriniz hayırlı olsun :) ($)

hakanatik01

Eylemlerimiz artarak devam edicek :g

not:tolgaya destek için üye olduğum hesaptı işine yaramıyacak sanırım artık tolga bir daha girmem bu hesaba:)

http://www.rewardingways.com/how?ref=hakanatik01

ikose

Ödemen Hayırlı olsun Hakan  :) ($)

bekeli

Hayırlı olsun Hakan ;) Sömürdünüz siteyi. Batmaz inş. Biz de ekmek yiyoruz sonuçta  :g

Metilli

Oh tebrikler hakan devamıda gelsin :D

hakanatik01

teşekkürler. :y
Alıntı yapılan: bekeli - 28 Kasım 2012, 16:11:07
Hayırlı olsun Hakan ;) Sömürdünüz siteyi. Batmaz inş. Biz de ekmek yiyoruz sonuçta  :g
sömürdünüz? benim ayda aldığım 3-5$ burdan 1 seferde alıyorsunzu benim aldıımın katını  hangi yarışmada gördünüz beni :g :g ayrıca Aralıkta batmazsa bu şirketler batmazlar sizi 1.yapıcaz inşallah dollarpointte :)

Daha da fazlası lazım Metilli Forex'e başlatıcak ya bombaları ya bizi patlatıcakmış bakalım 3-5$ kıyıya atıyoz şimdiden :g :g

Metilli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Kasım 2012, 16:24:30
teşekkürler. :y sömürdünüz? benim ayda aldığım 3-5$ burdan 1 seferde alıyorsunzu benim aldıımın katını  hangi yarışmada gördünüz beni :g :g ayrıca Aralıkta batmazsa bu şirketler batmazlar sizi 1.yapıcaz inşallah dollarpointte :)

Daha da fazlası lazım Metilli Forex'e başlatıcak ya bombaları ya bizi patlatıcakmış bakalım 3-5$ kıyıya atıyoz şimdiden :g :g

Forex hesabı kafadan 100 dolarla acılıyor :D
Hiç harcama at kenara 10 15 gün ptclerden gelenleri açarız :D

bekeli

Forex çok risklidir. Herkes beceremez. Dikkatli olun derim ben. Bir çırpıda tüm kazandıklarınız gidebilir. Aman ha  ;)

enderege

hakanatik01, hayırlı olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

hakan hayırlı olsun dostum, yarışma konusunda işime yaramayacağı kesin ancak sitede halen ref gelirleri devam etmekte, benden yana sıkıntı yok bu hesaba girmeye devam edebilirsin  :g  :g  :g