RewardingWays Ödemeleri

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 20:08:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Şubat 2013, 13:28:20
respect puanlarını, hakettiğini düşündüğünüz mesaja veriyorsunuz. O sahibini bulur :)

özelden mesajlasıyorduk ordanda nasıl vereceğimi bilmediğim için veremedim yoksa dediğiniz gibi sahibini bulur bilgilendirrirseniz memnun olurum

hakanatik01

teşekkür ederim düşünceniz için :y :y ama respect dediğiniz olayı çok önemsemeyin kimin ne olduğunu forumdakiler zaten az çok biliyorlardır;1 de olsanız 1000'de olsanız pek birşey ifade etmiyor respect dediğiniz puanlar :) hoşluk amaçlı yoksa bir getirisi götürüsü yok :) Aman respect versinler soruyu cevaplayalım diye bir düşüncemiz yok bildiğimiz yardım edebileceğimiz bir konuysa yardımcı oluruz :) bol kazançlar :) +1 için teşekkürler bendede +1 size :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 27 Şubat 2013, 13:33:26
özelden mesajlasıyorduk ordanda nasıl vereceğimi bilmediğim için veremedim yoksa dediğiniz gibi sahibini bulur bilgilendirrirseniz memnun olurum

O zaman tekrar edeyim:
Respect puanları kişilere vermiyoruz.. Seni çok sevdim, sen ne güzelmişssin.. Ay canım çekti respect vereyim durumu yok.

Sadece kişinin forum mesajına verebilirsiniz.
İlle de bir sebpten o kişiye respect vermek istiyorsanız bulun forumda bir mesajını verin respect inizi.

bekeli

Lütfen konuyu saptırmayalım. Burası ödeme kanıtları bölümü. Sorularunızı ve cevaplarınızı kendi konusunda tartışın.
Admin böyle yaparsa diğerleri neler neler yapar  :P

sicher

tamam anladım zaten amacım bişey oldugu için değil hoşuma gitti o yüzden bu arada ödemeler konusunuda işgal ettim için özür dilerim kusura bakmayın bol kazançlar deyip konuyu burda kapatım bari :) :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Şubat 2013, 14:05:05
Lütfen konuyu saptırmayalım. Burası ödeme kanıtları bölümü. Sorularunızı ve cevaplarınızı kendi konusunda tartışın.
Admin böyle yaparsa diğerleri neler neler yapar  :P

Çok kızdırma bak esemesi okunmuyor he :g

sicher

ikose

Ödemen hayırlı olsun Sicher  :) ($)

bekeli

Hayırlı olsun @sicher ;)

Bundan sonraki Paypal isteklerini anında öderler..

avni59