Yandex Toloka Ödemeleri

Başlatan capaxa, 17 Mart 2015, 14:22:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

ödemede yapmış bu soruların cevabını öğrenip ol o zaman :P 1 günde 3-4$ kazandırıyor oda yorulup yada başka işlerin olduğu için bırakıyrosun diyedir.Atom karınca olan birisi günde 30-40 olur.
evet @neon a diyorum :PP :D

aydyar13

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Mart 2015, 17:03:54
ödemede yapmış bu soruların cevabını öğrenip ol o zaman :P 1 günde 3-4$ kazandırıyor oda yorulup yada başka işlerin olduğu için bırakıyrosun diyedir.Atom karınca olan birisi günde 30-40 olur.
evet @neon a diyorum :PP :D

Atom karınca olmaya gerek yok 0.12 liklerden atılmadıysan  ($$)

hakanatik01

0,12ye gerekte yok işte @neon un maşAllahı vardır easyhits4uda bile 20$lık ödeme alabiliyor 1-2 ayda ,tam onluk bir site gibi 2 günde batırır burayı diyecemde arkasında yandex var :P

aydyar13

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Mart 2015, 17:54:40
0,12ye gerekte yok işte @neon un maşAllahı vardır easyhits4uda bile 20$lık ödeme alabiliyor 1-2 ayda ,tam onluk bir site gibi 2 günde batırır burayı diyecemde arkasında yandex var :P

O zaman vakit kaybetmesin :)

capaxa

Sıkıyor bir süreden sonra ya , aslında başında otursan günde 3-4 dolara yakın gelir.
0.40 lık bir görev vardı , iş yerindeyim diye yapamadım. Eve geldim bitmiş görev kaçırdım..
Ara sıra bakıyordum , her gün asılayım biraz..
2 gün önce ödeme istedim bakalım o ne zaman gelecek..

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

paragelsinde

w8 i doldurduktan sonra cep tel sms ile işleme sokuyor. ayrıca o işlemler bittikten sonra 28 güne kadar sürme durumu var örnek bir forum var zaten onlarla ilk kayıt bilgilerin uyarsa gönderiyor. dün açtım bugün 1,46 $ istedim bakalım durum ne olacak...

capaxa

2. ödeme de geldi bugün. 6 günde geldi bu da 14 ünde istemiştim

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

capaxa

Teşekkürler..
Başlarda çok önemsememiştim.. Keşke üstüne düşseymişim biraz..