Yandex Toloka Ödemeleri

Başlatan capaxa, 17 Mart 2015, 14:22:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

D3MON60

Birden fazla hesap açıp ödeme alabiliyor muyuz ?

hakanatik01

Ödemeler hayırlı olsun
Alıntı yapılan: acayip9000 - 09 Haziran 2015, 21:32:09
Bir de toloka da cinsel içerikler olmasa daha kaliteli bir kazanç sitesi olucak.  ($)
Alıntı yapılan: Dio - 09 Haziran 2015, 21:38:00
hayırlı olsun :) dediklerine de katılıyorum :y
Alıntı yapılan: qolddraqon - 09 Haziran 2015, 21:48:25
millet durmadan +18 şeyler mi arıyor anlamadım ki.
Alıntı yapılan: recep1852 - 10 Haziran 2015, 07:33:51
Hayırlı olsun Acayip9000 :).Dediklerinize de sonuna kadar katılıyorum.
katılmaktan kurtarayım istemiyorsanız kapatın :P :) kaliteli olup olmamasını size bırakıyordu ilh günden beri ayarlarına bakmamışsınız sanırım , istemiyorsanız o görevleri kapayabilirsiniz o zaman o istemediğiniz içerik sizlere gelmez sadece bunların dışındaki görevler gelir;)

[spoiler]https://toloka.yandex.com/tr/profile/edit[/spoiler]
[spoiler][IMG]http://i58.tinypic.com/rm0dpi.jpg[/img][/spoiler]

Dio

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Haziran 2015, 14:22:29
istemiyorsanız o görevleri kapayabilirsiniz o zaman o istemediğiniz içerik sizlere gelmez sadece bunların dışındaki görevler gelir;)

[spoiler]https://toloka.yandex.com/tr/profile/edit[/spoiler]
[spoiler][IMG]http://i58.tinypic.com/rm0dpi.jpg[/img][/spoiler]
ben bi kapatmıştım ama para kazanılmıyor öyle :m

avatara amumu gelmiş gari :D güzel olmuş ;)

6arti9

Alıntı yapılan: D3MON60 - 10 Haziran 2015, 11:27:04
Birden fazla hesap açıp ödeme alabiliyor muyuz ?

benim eşimin adına ve kendi adıma bir hesabım bu şekilde ikisinden de ödeme aldık.
ama ayni isim tel ve paypal sıkıntı olur.

[spoiler]
"para çekme talebinde kullandığınız paypal hesapları farklı olduğu sürece sıkıntı olmayacağını söylemişti."

SORU: Merhaba,
Annem ile birlikte çalışıyoruz. Zaman zaman kardeşim de Toloka sistemine destekte bulunabiliyor . Benim merak ettiğim bu 3 hesabı tek bir paypal hesabına bağlayabilir miyim? Farklı 3 paypal açmak çok zor. Umarım bu konuda herhangi bir engel yoktur.
İyi günler ve iyi çalışmalar diliyorum.
Yandex Tolokaya teşekkürler.
CEVAP: @Ömer-Yılmaz-İNCİ Merhaba; Her kullanıcı için ayrı bir Paypal hesabı olmalı. İsim uyuşmazlıkları ödemenizde sorun olmasına yol açabilir. İyi Çalışmalar

SORU:@toloka-adm ayni ip'den bağlanmak sorun teşkil etmez mi? Clon hesaplar ban sebebiyeti değil midir?
CEVAP: @atililica Aynı IP'den bağlanmak değil, sahte hesaplar açmak elbette ki tespit edildiğinde engellenmenize yol açar.

SORU: toloka-admn eşimle, aynı hesap numarasından açılmış yine aynı olan paypal hesabı üzerinden paramızı çekebilir miyiz?
CEVAP: @cetin.hatice Merhaba; Eşiniz ve sizin hem Toloka'da hem de Paypal'da ayrı hesaplarınız olmalı. İyi Çalışmalar

[/spoiler]
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

hakanatik01

Beni hiç seçmiyceksin sanmıştım :P :)  Kaliteli konusu ve şikayet edenler için yazdım onu  ya kapatacaksınız şikayet bitecek yada açık tutup şikayet etmiycez ,kapatıp kapatmamak sizlere/bizlere kalmış  şikayetçi olanlar için adamlar seçenek sunuyor daha napsınlar dimi ama bu görevleri istemiyoruz ama iyi para kazanılıyor o görevlerin parasını gönderin mi desek :PP :D

qolddraqon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Haziran 2015, 14:46:20
Beni hiç seçmiyceksin sanmıştım :P :)  Kaliteli konusu ve şikayet edenler için yazdım onu  ya kapatacaksınız şikayet bitecek yada açık tutup şikayet etmiycez ,kapatıp kapatmamak sizlere/bizlere kalmış  şikayetçi olanlar için adamlar seçenek sunuyor daha napsınlar dimi ama bu görevleri istemiyoruz ama iyi para kazanılıyor o görevlerin parasını gönderin mi desek :PP :D

Adamlar seçenek sunuyor ama seçenekler şu ya +18 yada kapı orda :D çünkü +18 olmayan bi görev görmedim daha sonuçta rus sitesi orda olmayacakda nerde olacak :D

Edit: Yandex şu sıra çok hızlı gidiyor ödeme konusunda 2 gün önceki ödeme talebim gelmiş :)

Dio

+18 içeriklerden kazandığım 0.18$  :D

recep1852

Hayırlı olsun Dio :)

Benim ödememde gelmiş :)

Extraloob

Çok iyi ya bende üye oldum hadi bakalım

silver