Yandex Toloka Ödemeleri

Başlatan capaxa, 17 Mart 2015, 14:22:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

qolddraqon

Herkesin ödemesi hayırlı olsun. Ben yanlış bi para çekme talebi verdim nasıl iptal edebilirim

Dio

Alıntı yapılan: qolddraqon - 26 Mayıs 2015, 13:05:51
Herkesin ödemesi hayırlı olsun. Ben yanlış bi para çekme talebi verdim nasıl iptal edebilirim
iptal etme yoktu heralde. Desteğe mail atıp iptal etmelerini isteyebilirsin :y belki iptal ederler

qolddraqon

Alıntı yapılan: Dio - 26 Mayıs 2015, 13:12:30
iptal etme yoktu heralde. Desteğe mail atıp iptal etmelerini isteyebilirsin :y belki iptal ederler

Tşkler dediğiniz gibi başka şansım yok sanırım kendileri de iptal etmiyorlar dalgınlığıma geldi paypal kartı yandex hesabı diye ekledim halbuki paypal için e posta giriyormuşuz.

qolddraqon

Belki yeri değildir ama ödemeyle alakalı olduğu için buraya yazdım paypaldan maximum 7 dolar çekebilirsiniz diyor daha fazla çekenler var nasıl oluyor şimdiden Tşkler

Dio

Alıntı yapılan: qolddraqon - 26 Mayıs 2015, 20:20:33
Belki yeri değildir ama ödemeyle alakalı olduğu için buraya yazdım paypaldan maximum 7 dolar çekebilirsiniz diyor daha fazla çekenler var nasıl oluyor şimdiden Tşkler
ben o cümleden paypalın %2 kesinti yaptığını ve bu kesintinin maksimum 7 dolar olduğunu anlıyorum :y

qolddraqon

Alıntı yapılan: Dio - 26 Mayıs 2015, 21:11:38
ben o cümleden paypalın %2 kesinti yaptığını ve bu kesintinin maksimum 7 dolar olduğunu anlıyorum :y

Eyw bugün ne cahil çıktım ya ama bi o sitede bi bu sitede görev yapmaktan beyin yandı ondan ilk çekim yapacam Tşkler yardımların için :)

Dio

Alıntı yapılan: qolddraqon - 26 Mayıs 2015, 21:22:02
Eyw bugün ne cahil çıktım ya ama bi o sitede bi bu sitede görev yapmaktan beyin yandı ondan ilk çekim yapacam Tşkler yardımların için :)
ne demek ;) ilk bikaç çekimde hata alabilirsin. W8-ben formu hatalı diye talebi geri çevirebilir yandex. Mesela benim 3. talebimde param geldi. Öncekilerde form hatalıydı. Bide ödemeler çok geç onaylanıyor veya reddediliyor. Onun için sabır çok önemli :y

qolddraqon

Alıntı yapılan: Dio - 26 Mayıs 2015, 21:32:44
ne demek ;) ilk bikaç çekimde hata alabilirsin. W8-ben formu hatalı diye talebi geri çevirebilir yandex. Mesela benim 3. talebimde param geldi. Öncekilerde form hatalıydı. Bide ödemeler çok geç onaylanıyor veya reddediliyor. Onun için sabır çok önemli :y

O foromu dolduracam diye ne çektim bazı harfleri kabul etmiyor, inş formdan sıkıntı olmaz yazdıklarımın alternatifi yok tek kabul ettikleri şekli vardı o şekilde yazdım bende. Hayırlısı talep gönderdik unutacaz 1-2 aya süpriz olacak :D

GameHunter

Yahu arkadaşlar sizde görev var mı bende neredeyse 3 haftadır görev yok. Gelse de 1 tane yaptırıyor kayboluyor. Kafayı yiyeceğim. Profil başarım da iyi kırmızı yok profilimde.