Yandex Toloka Ödemeleri

Başlatan capaxa, 17 Mart 2015, 14:22:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetbars

Skrill ödemeleri sonunda yapılmaya başlandı.  +1 +1 +1 +1 :y

serdarerol

Skrill ödemeleri başladı birikmiş bakiyenizi skrill hesabına çekebilirsiniz arkadaşlar  (spk)

bengo

15 dolar skrill hesabima geldi bugun

emregungor

ödeme yapıyor yandex hala az önce geldi

sevdayagmu

eowarith

çok güzel. hayırlı olsun

Grimwood

Skrilldeki parayı online cüzfanlara nasıl aktaracağız? Payeere falan yüklemek istiyorum ama naaıl yapılacağı hakkında bir fikrim yok. Banka hesabımıza istesek 21 lira işletim ücreti kesiyor. Başka bir yolu yok mu bu parayı almanın

kerem78

Alıntı yapılan: Grimwood - 28 Şubat 2017, 01:07:57
Skrilldeki parayı online cüzfanlara nasıl aktaracağız? Payeere falan yüklemek istiyorum ama naaıl yapılacağı hakkında bir fikrim yok. Banka hesabımıza istesek 21 lira işletim ücreti kesiyor. Başka bir yolu yok mu bu parayı almanın
Exchange siteleri var hocam 0.05 dolar felan kesintiyle payeer, paypal, pmye aktarabiliyolar

mgunseven

Beyler nasıl sizce uğraşmaya değer mi ? Biraz zor geldi bana

Turkuaz

Arkadaşlar an itibariyle toloka hesabımda 7,44$ var.Eskiden para çekmek için tek seçenek skrilldi.En son papara geldi sadece 1 tl kesinti yapıyormuş diye gördüm nette.Yalnız bişey sormak istiyorum payeer hesaba paparadan para aktarabilir miyim?Çünkü kazandığım parayı hyip sitelerine yatırmak istiyorum.Hyip siteleri de doğrudan paparayı kabul etmiyor.Payeeri kabul ediyorlar.Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevnirim.