Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi getmyads hesabimi satıyorum 160 jetonlu 1700 dolar birikmiş Şuan .50 jetonlu bir alt üyesi vardır.
Satma sebebim işe Acil ihtiyaç banka kredim onaylanmayinca buna mecbur kaldim isteyen olursa hesabin ederinden 5 6 bin tl indirim uygularım Saygılarımla... ($$) ($$)
Acil ihtiyaç mı site artık ödeme mi yapmiyor ? mesela ben alayim dedim 10 bin verdim site 20 gündür ödeme yapmiyor. ve ben size parayi verdikten sonra hesaptan hiç para cekemezsem site SCAM' a cıkarsa ne yapicaz ?
Acil ihtiyaç nedeni yerine sitenin ödeme yapma sorunları nedeniyle satıyorum deseydiniz..
Takip ediyormusunuz bilmiyorum ama yinede bu gereksiz suçlamayı üzerimden almak adına şunu belirteyim sistem Mymercury card sistemine geçmiş bulunmakta ve odemelerde zerre kadar sıkıntı yo. ($$) ($$)
Zerre kadar sorun nasıl olmuyor arkadaşım GMA konusunda millet kan ağlıyor. Yanlış bilgilendirme yapma bari ;)
3 gün önce payeerden cekim talebim yatti. Evet doğrudur bu wallet olayi uzadi ve millet çok rahatsız olup korkmaya başladı. Ama yeni açılan walled ile uyelikler tamamlandi sisteme entegre edildi sayılır sorun göremiyorum sıkıntılar aşildi.
görebilirmiyiz yattı ise kanıtını merak ettim .
Alıntı yapılan: Gecebiterken - 10 Şubat 2017, 17:45:31
3 gün önce payeerden cekim talebim yatti. Evet doğrudur bu wallet olayi uzadi ve millet çok rahatsız olup korkmaya başladı. Ama yeni açılan walled ile uyelikler tamamlandi sisteme entegre edildi sayılır sorun göremiyorum sıkıntılar aşildi.
o zaman bu forumdaki GMA konusunda onlarca üye yalan söylüyor :/
...
@Selahattin %10 sistem uyarısı aldınız . Konu açtınız silindi ref link paylaştınız silindi. Neden silindi diye düşünmediniz mi hiç. Forum kurallarını okumak bu kadar mı zor. Forumda ref link vermeden forum nasıl yürüyor bir bakalım öğrenelim demek bu kadar mı zor.
%10 ile başladınız ancak bu tutumunuza devam ederseniz moderatör olarak sistem uyarısı vermek ile uğraşmayacağız (ok)
bana ulaşın.
Mail adresi değiştirilemiyor, denendi değişmiyor.
Değişiyor hocam alt uyemin hesabını çalmaya çalıştıklarında değiştirdim kendim buna adım kadar eminim.
Alıntı yapılan: Tasarimix - 20 Şubat 2017, 19:41:02
Mail adresi değiştirilemiyor, denendi değişmiyor.
tabi bu süre 1.5 ay önceydi Şuan bir sıkıntı olurmu bilmiyorum gerekirse maili + kayıtlı olan ne varsa veririm farki olmaz
Şuan ödemelerde gecikmeler yaşanıyor bu yüzden Geçici bir süreliğine en azından ödemeler düzene girene kadar satılık değil kimsenin günahı lazım değil bana parasıyla beraber.
Ben 95 jetonlu altinda 5 tane aktif uyesi olan (1.5 ayda 167 token satildi altimda, yani 30bin tllik satiş yaptim) aylik 1000 dolar gelir. 17bin500 tllik hesabimi "10BIN TL SATIYORUM"
Konuyu bilen biliyor zaten bu ya bir firsata donusur yada risk.
Hala Tamam iptal demediler ama sıkıntı üstüne sıkıntı şahsi fikrim bitti. Bu saatten sonra 5000 jetonu 1 liraya bile devredersen dolandırıcılık olur geçmiş olsun herkese.
Getmyads scam olduğundan satış konuları kapatılmıştır :y