Getmyads hesabi 160 jetonlu

Başlatan Gecebiterken, 06 Şubat 2017, 01:24:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gecebiterken

Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi getmyads hesabimi satıyorum 160 jetonlu 1700 dolar birikmiş Şuan .50 jetonlu bir alt üyesi vardır.
Satma sebebim işe Acil ihtiyaç banka kredim onaylanmayinca buna mecbur kaldim isteyen olursa hesabin ederinden 5 6 bin tl indirim uygularım Saygılarımla... ($$) ($$)

saulzaents

Acil ihtiyaç mı site artık ödeme mi yapmiyor ? mesela ben alayim dedim 10 bin verdim site 20 gündür ödeme yapmiyor. ve ben size parayi verdikten sonra hesaptan hiç para cekemezsem site SCAM' a cıkarsa ne yapicaz ?

dr1980m

Acil ihtiyaç nedeni yerine sitenin ödeme yapma sorunları nedeniyle satıyorum deseydiniz..

Gecebiterken

Takip ediyormusunuz bilmiyorum ama yinede bu gereksiz suçlamayı üzerimden almak adına şunu belirteyim sistem Mymercury card sistemine geçmiş bulunmakta ve odemelerde zerre kadar sıkıntı yo. ($$) ($$)

strenergy

Zerre kadar sorun nasıl olmuyor arkadaşım GMA konusunda millet kan ağlıyor. Yanlış bilgilendirme yapma bari  ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Gecebiterken

3 gün önce payeerden cekim talebim yatti. Evet doğrudur bu wallet olayi uzadi ve millet çok rahatsız olup korkmaya başladı. Ama yeni açılan walled ile uyelikler tamamlandi sisteme entegre edildi sayılır sorun göremiyorum sıkıntılar aşildi.

Vku

görebilirmiyiz yattı ise kanıtını  merak ettim .

dr1980m

Alıntı yapılan: Gecebiterken - 10 Şubat 2017, 17:45:31
3 gün önce payeerden cekim talebim yatti. Evet doğrudur bu wallet olayi uzadi ve millet çok rahatsız olup korkmaya başladı. Ama yeni açılan walled ile uyelikler tamamlandi sisteme entegre edildi sayılır sorun göremiyorum sıkıntılar aşildi.
o zaman bu forumdaki GMA konusunda onlarca üye yalan söylüyor :/

Selahattin

...

strenergy

@Selahattin %10 sistem uyarısı aldınız . Konu açtınız silindi ref link paylaştınız silindi. Neden silindi diye düşünmediniz mi hiç. Forum kurallarını okumak bu kadar mı zor. Forumda ref link vermeden forum nasıl yürüyor bir bakalım öğrenelim demek bu kadar mı zor.

%10 ile başladınız ancak bu tutumunuza devam ederseniz moderatör olarak sistem uyarısı vermek ile uğraşmayacağız  (ok)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]