Onaysız Gönder-Al yapılabilecek işlemciler hangileri?

Başlatan memo87, 22 Mart 2015, 22:42:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memo87

Arkadaşlar konu başlığında da sorduğum gibi, onaysız (sadece girip kayıt olacağım) para gönderip alabileceğim işlemci var mı?

Saygılar.

kazanpara

richman

Payeer çok kullanışlı ve hiç bir kesinti yok ;)

paragelsinde

pm den ben yapıyorum şimdilik sıkıntı yok ..  tabi 300 $ kuralı var çekmek ve aktarmak için bankaya

takas ile halledebilirsin onuda

mepay

PM avantajlı ama onaysız olunca kesintiler onaylı hesaba göre daha yüksek. Ama onaysız hesapta aktarım kesintilerinin ne kadar olduğunu hatırlamıyorum malesef :) Onaylıda %0.5

aydyar13

memo87

Cevaplar için teşekkürler. Amacım şu arkadaşlar, PaidVerts ten ödeme almak istiyorum. Ama ben şu an sadece PayPal kullanıyorum. Oradaki parayı alıp (bu onaysız işlemci ile) PayPal hesabıma takas yaparak aktarmak istiyorum.

Bunun için en uygun yol hangisidir?

aydyar13

Alıntı yapılan: memo87 - 23 Mart 2015, 00:40:41
Cevaplar için teşekkürler. Amacım şu arkadaşlar, PaidVerts ten ödeme almak istiyorum. Ama ben şu an sadece PayPal kullanıyorum. Oradaki parayı alıp (bu onaysız işlemci ile) PayPal hesabıma takas yaparak aktarmak istiyorum.

Bunun için en uygun yol hangisidir?

Perfect Money hesabı açarsınız ödemeyi ona alırsınız. Forumumuzda güvendiğiniz bir üyeyle de paypa-perfect money takası yaparsınız.

memo87

Alıntı yapılan: aydyar13 - 23 Mart 2015, 01:07:36
Perfect Money hesabı açarsınız ödemeyi ona alırsınız. Forumumuzda güvendiğiniz bir üyeyle de paypa-perfect money takası yaparsınız.

Tamam hocam teşekkürler. Onaysız Perfect Money de bu işlemleri yapabiliyorum değil mi?

Bilmiyorum bu konuda tecrübeli misiniz ama Perfect Money takaslarda aranan bir işlemci midir?

Saygılar.

nouma26

Alıntı yapılan: memo87 - 23 Mart 2015, 09:20:01
Tamam hocam teşekkürler. Onaysız Perfect Money de bu işlemleri yapabiliyorum değil mi?

Bilmiyorum bu konuda tecrübeli misiniz ama Perfect Money takaslarda aranan bir işlemci midir?

Saygılar.

Uygun ve uçuk bir kur aramazsan ya da paypalla değişirsen alıcısı bulunur.Mesela ben :)