scam siteler hakkında yanılma

Başlatan cocoextra, 23 Mart 2015, 22:02:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kalekapisi

abcb

Hayırlı olsun Kalekapısı, site standart üyelere de ödeme yapmaya başladımı  ???

kalekapisi

Hayır dostum bana 5 euro grid çıkmıştı onlan ref aldım refler çok iyi kazandırıyor. reflerden biriken 7 euro ile de üyelik yükselttim.

Bu arada değişik bir sistemleri var ben mesala 5 euro çektim 5 refim gidiyor. Refler süresiz ama çektiğin para kadar refin siliniyor tekrar alman gerekiyor.

Bu güne kadar bu siteden 32-33 euro çektim. Şans işte grid çıkmasa bende bırakacaktım.

abcb

Sitenin gridinimi tıklamaya başlasam acaba  :PP

Standart üyelere ödeme yapmadığı müddetçe site scam listesinde kalır, ne zamanki bizlere avam tabakasına da yüz verir, o zaman normal yerine taşınır  :m

ElisaMcCline

Yatırım şartı olan hiçbir siteyi (scam alanına taşımasa dahi) normal bir site olarak değerlendirmemiz mümkün değildir.

Yatırım şartı bulunan sitelerde uzak durmanızda fayda var.

aydyar13

Alıntı yapılan: abcb - 26 Nisan 2015, 22:48:18
Sitenin gridinimi tıklamaya başlasam acaba  :PP

Standart üyelere ödeme yapmadığı müddetçe site scam listesinde kalır, ne zamanki bizlere avam tabakasına da yüz verir, o zaman normal yerine taşınır  :m

"Grid tıklarken kendimi çok önemsiz biri gibi hissediyorum, kendimi seviyorum hemşocum".  :P

abcb

Alıntı yapılan: kalekapisi - 26 Nisan 2015, 21:18:13
Bu güne kadar bu siteden 32-33 euro çektim

($$) ($$) ($$) Gözümü hırs bürüdü  ($$) ($$) ($$)
Bu sitenin gridini tıklarken kendimi sevmesemde olur, kısa bir süre idare edebilirim  :PP
Ya çıkarsa  (prt)

aydyar13

Merak ettim siteye girdim, daha önce üye olmuşum. 0,10 euro veriyor? Burdan bi göllük yoğurt çıkmaz ki.

abcb

O zaman Kalekapısı'na başarılar diliyor veeee
(yvr) (yvr) (yvr) (yvr)

cocoextra

scam olarak gösterebilirsiniz siteyi , açıklamalarınızda gayet mantıklı ama bu site bana yarar sağlıyor , sitenin avukatıda değilim , 2 aydır siteye sürekli ayrı ayrı siteler için  reklam veriyorum ve 40 dan fazla  dr oldu , vee bir çoğu aktif