Direct refferansım

Başlatan ata07, 20 Ocak 2012, 19:55:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Selam arkadaşlar bugün neobuxun tanıtımını yaptığım bir siteden reff kazandım 1 ay sonrada olsa :) Yanlız olay şuki adam bugün gelmiş ve 9 crecdt click yapmış  ??? ??? ve 36 normal click yapmış Bu Gelir gelmez golden almış olmasın haydi hayırlısı bu arada 2$ ödeme aldım neobuxdan geçende birde 126 clickli 4.5 avgli bir dr daha var Hadi bakalım goldendır inşallah :) :) :)

nouma26

Ata bugün standart yani 0.01 lik reklamlar çok fazla çıktı.Ben de standart uye olmama rağmen 4 tıkımla beraber 4tane de 0.01 lik reklam yakaladım ve 8 tıkım gözüküyor.Bir kaç gün sonra golden olup olmadığı belli olur...

ata07

Alıntı yapılan: nouma26 - 20 Ocak 2012, 19:58:20
Ata bugün standart yani 0.01 lik reklamlar çok fazla çıktı.Ben de standart uye olmama rağmen 4 tıkımla beraber 4tane de 0.01 lik reklam yakaladım ve 8 tıkım gözüküyor.Bir kaç gün sonra golden olup olmadığı belli olur...

Elbette onuda düşündüm ama adam daha ilk günden 9 tanede 0.01 yakalassıda pek hayrı alamet değil ama golden olması hiç değil yarın olunca anlarız :D :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: nouma26 - 20 Ocak 2012, 19:58:20
aynen katılıyorum çok fazla 0.01 lik reklam çıktı bugun bende 2 sine tıklayamamış olmama rağmen 7 click yaptım

ahnamus

Pending comissions  kısmı çıktı mı ata hesabında?  dr lerin yapmış olduduğu harcamaların 1% ini 90 gün sonra alabiliyosun.  yani golden aldıysa pending comissions kısmında $0.9  bekliyor olması gerekir.

ata07

Olamaz bugün 4 click yapmışş ümüdim gitti ehehe :) Arkadaşlar forma katılrsa yardım edersiniz ben yokum nick i isyank4r. Pending comisson nerde çıkıyor hocam çıkmadı :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 21 Ocak 2012, 18:32:54
Olamaz bugün 4 click yapmışş ümüdim gitti ehehe :) Arkadaşlar forma katılrsa yardım edersiniz ben yokum nick i isyank4r. Pending comisson nerde çıkıyor hocam çıkmadı :D
Reset saati gün içindeyse ve fazladan bir reklam yakalamışsa 9 tıklayabilmiş olabilir.
Bu ara çok 0,01 lik gördük...
Soracak birşey yok. bundan sonraki günlere bak işte :)

Komisyon görünmüyorsa bir harcama yapmamış demekki...
History de çıkıyor ama zaten yeni history bilgisi diye uyarı da gelir. Olsaydı görürdün zaten...