Grandbux İstatistikleri (KİLİT)

Başlatan gaddar, 07 Nisan 2015, 22:17:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: nebu - 28 Ocak 2016, 16:34:10
Denemediğimiz bir şey kalmadı cümleten :) Ne yaparsak yapalım belli bir AVG'nin üzerine çıkartmıyor sistem sanırım. Gördüğümüz 18+ AVG'lerin de seçmece olma olasılığı güçleniyor gitgide :D
Hocam adamlar forumda bir tane 'üstat' var ya hani, onun istatistiklerini sabitlemişler oraya. Millet görsün diye.
O şahsın bi mesajında kendi ekran görüntüsünü gördüm ve ilginç bir detay dikkatimi çekti,adam sadece 4 reklama tıklıyormuş günde.
Diyeceksiniz ki biz de öyle yapıyoruz.
Ben faydası olur diye 40 reklama tıklıyorum  :m
Belli ki olmayacakmış faydası.
Forumda stats paylaşıyorum, faydası olur diye.
Belli ki onun da faydası olmayacak.

Hele ki şu sps sistemini öğrenince, iyice bi çözdüm siteyi  :g

fzthkurmaz

banada ayarlama gibi geliyor 18+ avg  ler saldım çayıra yapayım bakalım ne olacak adamlara dedim ki ref seçiminiz %40 verimlilikte oda superior+ tan daha kötü dedim tatmin edici cevap alamadım bakalım zamanla oturacak mı? görürseniz ki fzthkurmaz ın avg si düşmüş şaşırmayın :D :D

nebu

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 28 Ocak 2016, 16:56:09
banada ayarlama gibi geliyor 18+ avg  ler saldım çayıra yapayım bakalım ne olacak adamlara dedim ki ref seçiminiz %40 verimlilikte oda superior+ tan daha kötü dedim tatmin edici cevap alamadım bakalım zamanla oturacak mı? görürseniz ki fzthkurmaz ın avg si düşmüş şaşırmayın :D :D

Usta, senin AVG düşerse, biz de o AVG'yi Grandbux forumda milletin gözüne sokmasını biliriz :D

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: nebu - 28 Ocak 2016, 18:36:09
Usta, senin AVG düşerse, biz de o AVG'yi Grandbux forumda milletin gözüne sokmasını biliriz :D
@nebu heyt dostlarım ya bundan eminim :D başka şeyler içinde organize olalım anlaşılan ne kadar aktif o kadar iyi tün grandbux u şenlendirelim yatırımı olan tüm arkadaşlar :D @ibrhmsny arkadaşımız grup kurdu whatsapp tan orada konuşalım isterseniz :D

fzthkurmaz

28/01------------------2228----------------------21256-------------------9.54

ve düştü fakat inatla devam hiç bir şey yapmamaya

nebu

01/28/16________4080____________40.926___________ 10.03

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: nebu - 29 Ocak 2016, 11:33:31
01/28/16________4080____________40.926___________ 10.03

başarılı exclusive ne gerek var :DD

nebu

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 29 Ocak 2016, 11:58:52
başarılı exclusive ne gerek var :DD

Senin taktiğini uyguluyoruz üstadım :D Başarı sana ait ;)

ibrhmsny

@nebu hocam hani gelmediniz gruba  :D

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: nebu - 29 Ocak 2016, 12:43:03
Senin taktiğini uyguluyoruz üstadım :D Başarı sana ait ;)
Estağfurullah üstad sizlerinde değerli bilgileri oluyor eski taktiğe tekrar döndüm ilk günün günahı olmaz