Grandbux İstatistikleri (KİLİT)

Başlatan gaddar, 07 Nisan 2015, 22:17:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Şubat 2016, 11:31:08
Hesaplamadım ama 9 diyim hadi  :P

tamam günde kaç tıklama yapıyorsun peki site ne kadar süreni alıyor (zorunlu olan tıklardan bahsediyorum ) :)?

ibrhmsny

Günde 4 reklam.
Site zorunlu olarak 2 dakika mı bile almaz,ancak ben zaman geçiriyorum ki tavsiyedir.
Forum bölümünde stats paylaşıyorum mesela.
RR leri kontrol ediyorum işte ne var ne yok diye, bilirsin zaten bu işleri.

iovanovic

31.01.2016

3893 RR----------40.176 CLICKS------10.32 AVG

@nebu üstadın da dediği gibi "Saldım çayıra, mevlam kayıra" stratejisi.  :g :g

fzthkurmaz

çok iyi tebrikler @iovanovic bizden iyi oldu avg :D bugün kampanyalar bitiyor bakalım yenileri nasıl olacak

nebu

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 01 Şubat 2016, 13:56:14
çok iyi tebrikler @iovanovic bizden iyi oldu avg :D bugün kampanyalar bitiyor bakalım yenileri nasıl olacak

Kampanyaları bitirme mantıklarını çözemedim. $500 bonus kampanyası biterse site yatırım almakta zorlanır. Bunun yerine ne getirecekler merak ediyorum. Ya da blöf yapıyorlar ve kampanyayı uzatacaklar :D

fzthkurmaz

yatırım alsın diye olabilir 1000 dolarlık daily contest te bile 2 gün kaldırdılar geri devam ettirdiler acaba millet yarışmayı kazanmak için daha çok yatırım yapar amacındalar mı ama 1000 dolara 500 dolar bonus tan önce 1000 dolara 600 dolar bonus vardı yine çıkar bir kampanya takip edelim bakılım diğer türlüsü kar bırakmaz yatırımcı çekemezler o zaman

ibrhmsny

Arkadaşlar ikna psikolojisi ayrı bir bilimdir.
Gogıl amcaya sorup araştırabilirsiniz.
Bu adamların yapmak istedği bu davranışı bu açıdan bakarak da  yorumlayabilirsiniz.
Mesela:

Önce; ortaya konulan olumlu pekiştirecin(bonus para) ortadan kaldırılacağını belirterek pekiştireçten etkilenmiş kitleyi tehdit edersin.
Sonra bu tehdidi gören manipüleye müsait bir yığın,oluşacak yeni durumdan endişelenerek panikle para yatırır ve sistem kazanır.
Diğer yandan,pekiştirecin çok sık verilmesi, olumlu davranışta azalma ve davranışın sönme ihtimalini ortaya çıkaracağından; bir süre bu pekiştireci ortadan kaldırarak, etki etmek istediğin kitlede beklenti yaratırsın.
Belirli bir süre sonra pekiştireç ortama girdiğinde,o pekiştirecin tekrar ortadan kalkabileceğini düşünen kitle panikle pekiştirece saldırır, ve sistem yine kazanır .

İhtimal dahilinde bir yorumdur.Sitenin hiç bunları düşünmeyip sadece şuursuzca hareket ettiğini de varsayabiliriz  :g

iovanovic

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 01 Şubat 2016, 13:56:14

Çok sağ ol hocam. Bakalım pek de sevinemiyorum 8 AVG faciasından sonra cidden güvenemiyorum sabit kalacağına. Takip edelim bakalım.

Kampanyalar hakkında @ibrhmsny haklı bence, bu görüşe katılıyorum aynen. Onu da takip edelim bakalım elden bir şey gelmiyor ki neticede.  :)

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Şubat 2016, 14:37:09
Arkadaşlar ikna psikolojisi ayrı bir bilimdir.
Gogıl amcaya sorup araştırabilirsiniz.
Bu adamların yapmak istedği bu davranışı bu açıdan bakarak da  yorumlayabilirsiniz.
Mesela:

Önce; ortaya konulan olumlu pekiştirecin(bonus para) ortadan kaldırılacağını belirterek pekiştireçten etkilenmiş kitleyi tehdit edersin.
Sonra bu tehdidi gören manipüleye müsait bir yığın,oluşacak yeni durumdan endişelenerek panikle para yatırır ve sistem kazanır.
Diğer yandan,pekiştirecin çok sık verilmesi, olumlu davranışta azalma ve davranışın sönme ihtimalini ortaya çıkaracağından; bir süre bu pekiştireci ortadan kaldırarak, etki etmek istediğin kitlede beklenti yaratırsın.
Belirli bir süre sonra pekiştireç ortama girdiğinde,o pekiştirecin tekrar ortadan kalkabileceğini düşünen kitle panikle pekiştirece saldırır, ve sistem yine kazanır .

İhtimal dahilinde bir yorumdur.Sitenin hiç bunları düşünmeyip sadece şuursuzca hareket ettiğini de varsayabiliriz  :g

Bunca zamandır böylesine iyi yatırım alan ve kazandıran bir siteyi yönetenlerin şuursuzca hareket etmeleri olasılığını elemek lazım kanaatimce :D İkna psikolojisini kullanmış olmaları kuvvetle muhtemel :y

nebu

02/01/16________3841____________40.147___________ 10.45