Bana birşey lazım

Başlatan enderege, 01 Aralık 2013, 22:58:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Geçici kartla girdiler diyemi bilmem istanbul dışına  kart 7 günde falan gelmiyormuş gecikti bizim kart,az önce geldi :)

Coulers79

Wentto F8 telefon bataryası lazım, bulabilir miyiz acaba?  ???

hakanatik01

Google bir sitede var diyordu ama hiç alışveriş yapmadım burdan güvenilirmidir bilmem;
[spoiler]http://www.orjinalaksesuar.net/urun/wentto-f8-orjinal-cep-telefonu-bataryasi/187[/spoiler]

Ama yokmu bizim burdaki gibi ne bileyim bir Çankaya tarzı bir yer  gidip almak daha iyi olur belki ucuz olması açısından ;

Coulers79

Pek bulunmuyor son bir yere daha bakacağım olmadı internetten bulmaya çalışacağım.

greant64

arkadaşlar eğer hatam yanlışım kusurum varsa şimdiden özür dilerim hepinizden,moderatör arkadaşlarımız sizlere karşı da eğer yanlış yapıyorsam direk konumu silebilirsiniz.
biraz nette gezerken bir dorum sayfası keşfettim de  adı webmaster forumu diye internetten kazanç kısmını okudum biraz da o sayfanın ne bileyim çok da ahım şahım olmasa da değişik geldi,belki akmasa da damlar bir kazanç elde ederim diye o forum sayfasını da takip etmek istiyorum.
Fakat o forum sayfasına kayıt olabilmek için davetiye gerekliymiş
bu yüzden sizlerdne yardım istiyorum,elinde fazla davetiyesi olan ve bana verebilecek olan var mı?
yardım eden ya da etmeyen tüm arkadaşlara tşk ederim
ayrıca eğer mümkünse o forum sayfası hakkında yorumlarınızı da alabilir miyim
iyi-kötü-hoş-nahoş-cacık(bir iş yapmaz)
ekmek çıkmaz vb vb.
[spoiler]http://www.webmastersitesi.com/internetten-para-kazan/ [/spoiler]  sayfanın adı bu sadece sayfanın adını bilin diye ekledim linkini yoksa reklam mahiyeti yoktur
saygılarımla.

Damonizm

idare eder pts yapabilirsin iyi para kazanırsın, r10 davetiye varsa webmaster davetiye atabilirim.

hakanatik01

her iki site içinde davetiye bu konularda birazcık tehlikeli olabiliyor çünkü davet eden senin haraketlerinden sorumlu tutuluyor,bu yüzden tanımadığınız bilmediğiniz kişileri davet etmek sıkıntı yaratabiliyor o yüzden diğerini bilmem ama r10a davetiye bulmak ölüm gibi bişi :)

greant64

ben bu işlerde baya yeniyim,öncelikle şunu söyliyim sizleri utandıracak hiçbir şey yapmam bilerek kasıtlı bir gıcıklığımı görmezsiniz bu konuda size söz verebilirim.bu biraz da sizin güveninize bağlı tabiki,faceden de ekleyebilirsiniz güvenmek için (başar acar-meb'de öğretmen)
r10 ne onu bilmiyorum orada da davetiyem yok malesefki
r10'un ne olduğunu söyleyebilir misiniz arkadaşlar.

abcb

r10 da webmastere benziyor, google da r10 diye aratınca bulursun
Bu forumlar daha çok dr bulmak için kullanılır, baya çakalla karşılaşmanızda olası  ;)

greant64

ah  de ikisine de davetiye bulabilseydik çok güzel olacaktı :)