Bana birşey lazım

Başlatan enderege, 01 Aralık 2013, 22:58:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

[spoiler]http://www.ofix.com/Calisma-Koltuklari[/spoiler]  Buradakiler hoşuna gitmedi mi? Tekerleksiz, yaylanmayan çalışma sandalyesi/koltuğu mu arıyorsun? *)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Aralık 2015, 02:32:05
Neettin yahu, @koltuksuzkalma :m

Oturmadan, koltuk mu alınır mış :) Git al esnafın elinde ne varsa en uygun :)

Yahu esnafta  yokki işte var bi iki çeşit denemek için oturdum. Amortisör kolu elimde kaldı hemen uzaklaştım :) 65 lira demişti fiyatına.
Onun için dokunarak alma şansım yok :)

Alıntı yapılan: Coulers79 - 24 Aralık 2015, 03:02:50
[spoiler]http://www.ofix.com/Calisma-Koltuklari[/spoiler]  Buradakiler hoşuna gitmedi mi? Tekerleksiz, yaylanmayan çalışma sandalyesi/koltuğu mu arıyorsun? *)

Şu dönen genellikle siyah sekreter koltukları varya. Onlardan arıyorum :).. uzaktan bakınca bana hepsi hoş geliyor ama koltuk bu rasgele alınmaz ki

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Aralık 2015, 08:27:31
Yahu esnafta  yokki işte var bi iki çeşit denemek için oturdum. Amortisör kolu elimde kaldı hemen uzaklaştım :) 65 lira demişti fiyatına.
Onun için dokunarak alma şansım yok :)

Şu dönen genellikle siyah sekreter koltukları varya. Onlardan arıyorum :).. uzaktan bakınca bana hepsi hoş geliyor ama koltuk bu rasgele alınmaz ki

Koltuk konusunda marka vs gibi bir tavsiye veremem, hiç ona bakarak almadım ama ,
deri bir koltuk almaman konusunda tavsiyede bulunabilirim :)
Zaten deri olanlar çok pahalıi sunu deri olacaktır. Şortla oturulmaz, sıcakta pişirir, soğukta üşütür, tam beladır :)
File olanlar da, bilmiyorum ben rahatsız buluyorum. Esintili oluyor :P

Şöyle bir baktım marka konusuna girmeden. Hem neyden bahsettiğimizi bilelim diye :)
Fiyat değil model üzerinde konuşulur, belki ona göre birisi az çok bir tavsiyede bulunabilir,) Böyle birşey değilse de sen bir örnek ver bence :)

Bilmiyorum renk sıkıntı olu mu ama rahat görünüyor :P :)
http://urun.n11.com/ofis-sandalyesi/ky-4008-ofis-calisma-koltugu-P63078300

Bunda da deri az, hiç olmayan benzerie denk gelmedim , o kadar kurcalanadım :)
http://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/max-office-mxy120-sf-easy-file-kumas-yonetici-koltugu-P56970856

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Aralık 2015, 23:20:21

Şöyle bir baktım marka konusuna girmeden. Hem neyden bahsettiğimizi bilelim diye :)
Fiyat değil model üzerinde konuşulur

Bence bunlar çok pahalı. bize yakın ofis mobilyaları satan mağazalar var.  En kralı 200TL. Orta halliler ise 80-100TL. Tek kusurları gelip alacaksın. :S
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 25 Aralık 2015, 00:27:27
Bence bunlar çok pahalı. bize yakın ofis mobilyaları satan mağazalar var.  En kralı 200TL. Orta halliler ise 80-100TL. Tek kusurları gelip alacaksın. :S

Yaa ben de öyle alıyorum zaten de, adam bakamam diyor :)
Zaten dediğim gibi, fiyat için değil, kafasında ne gibi birşey var onu adam gibi göstersin diye paylaştım :)
En kötü birimiz alır göndeririz ;) Bak hazır sana da yakın yerde de varmış :)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Aralık 2015, 00:30:32

En kötü birimiz alır göndeririz ;)

Alması bişey değilde. Göndermesi problem. Erçiş e kargo ne alırlar. Zarf değilki bu. Koltuk!... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 25 Aralık 2015, 00:42:22
Alması bişey değilde. Göndermesi problem. Erçiş e kargo ne alırlar. Zarf değilki bu. Koltuk!... :D

Heh işte o sitelerde onun parasını da direk alıp, ücretsiz kargo diyorlar :PP
Pahalı dediydin ya :D

Zarfın içine koyup göndersek ??? :m ... Anlarlar mı :))

FilmsizKalma

Sitelerden gerçekten koltuğa güven olupta denemeden alınmaz herhalde. İşte sizlerin oturduğu bir koltuk varsa marka model vs onun için yazmıştm :)
Enderege nin dediği mantıklı aslında ama o zamanda kargo giriyor. Hoş 100-200 lira koltuğa versek onun kargosu 50 lirayı geçmez herhalde.. Ben biraz araştırayım :D
Yada 15 tatile kadar bekleyip memlekette görerek bir şekilde alıp halletmem lazım.

Ayrıca bazı satıcıların kargo ile anlaşması oluyor. Benim evin tüm perdeleri store ekipmanları felan 17 liraya Adana dan Erciş e gelmişti.
Otobüs firması ismi ile olan bir kargo var çok uyguna götürüyor getiriyor. 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Aralık 2015, 17:56:36
Sitelerden gerçekten koltuğa güven olupta denemeden alınmaz herhalde. İşte sizlerin oturduğu bir koltuk varsa marka model vs onun için yazmıştm :)
Enderege nin dediği mantıklı aslında ama o zamanda kargo giriyor. Hoş 100-200 lira koltuğa versek onun kargosu 50 lirayı geçmez herhalde.. Ben biraz araştırayım :D
Yada 15 tatile kadar bekleyip memlekette görerek bir şekilde alıp halletmem lazım.

Ayrıca bazı satıcıların kargo ile anlaşması oluyor. Benim evin tüm perdeleri store ekipmanları felan 17 liraya Adana dan Erciş e gelmişti.
Otobüs firması ismi ile olan bir kargo var çok uyguna götürüyor getiriyor. 

Bak burada ne varmış :)

[spoiler]http://www.burositil.com.tr/
Adres: Kazım Karabekir Caddesi Eski Araştırma Hastanesi Üstü No: 119/B  İpekyolu VAN
Telfax: 0 432 215 32 95
E-Posta: [email protected][/spoiler]

sterkamed

arkadaşlar r10 forumuna kayıt olmak istedim ama ref olmadan olmuyor mail falan istediler, gönderdim cevap gelmedi bir türlü. üye olan varsa size zahmet davetiye kodu verebilirmisiniz bana