Görevlerinden Ayrılan Moderatörlerimiz

Başlatan AnilK, 13 Nisan 2015, 22:21:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

Forumumuzun değerli üyelerinden olan ve uzun süredir genel moderatörlük görevlerini başarıyla yürüten @enderege ve @hakanatik01 , özel hayatlarına daha fazla vakit ayırmak istedikleri için görevlerinden istifa etmişlerdir.

Şimdiye kadar sitemize karşılıksız olarak yaptıkları tüm katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

ikose

:'(  :'(  :'(  :'(
söyliycek söz bulamasamda, özel hayatınızdaki yoğunluk sebebiyle sizlere kolaylıklar diliyorum..
Bu güne kadar vermiş olduğunuz destek, tüm öğrettikleriniz ve yardımlarınız,
hepsinden önemlisi gösterdiğiniz arkadaşlık için çok çok teşekkür ederim her ikinizede :)  (a)
Bundan sonrada burada olacağınız için üzüntüm bir nebze hafiflesed, Mod alanında gözüm hep sizleri arayacak  ???

aydyar13

Emekleriniz için çok teşekkürler, gerçekten sizin sayenizde çok şey öğrendim ben de. İnşallah hep burada olursunuz. :)

abcb

Ender Hocam aşkolsun, hiç habersiz böyle gidilirmi  :'( Foruma girince şok geçirdim  :'(

İkinize de çok teşekkür ederim herşey için, herşeyden önce dostluğunuz için.

paragelsinde

bekeli

Valla diyecek cümle bulamıyorum :S

Ama ikinizin de bu konuda üzüntü verici şeyler okumak yerine  (gyk) okumayı tercih edeceğinizi biliyorum.

Neyseki bir yere gitmiyorsunuz. Buralardasınız.

İşlerinizi en kısa zamanda yoluna koymanız dileği ile..

(gyk) Bu kırmızılar size çok baskı yapıyor anlaşılan. Çok fazla yük yüklemişler.
Sizlerin yerine onları değiştirsek olmaz mı :PP (op)

osibios

Daha karpuz kesecektik, bakın ilk mesajda var kırmızı kırmızı  :m

Göstermiş olduğunuz ilgi alaka ve emeklerinizden dolayı teşekkür ederim  (a)
Gerçek hayatınızda başarılar dilerim

2 Yıldız kaydı gökten
Herzaman bekleriz
(spk)

Ufuko

volkanaydinli

Hakan kardeşimin kararına üzüldüm, Ender Hocamın kararına ise hem üzüldüm hem şaşırdım. Yolunuz, bahtınız her daim açık olsun...

processor

@enderege şimdi kim Hayırlı olsun diyecek  :g @hakanatik01  daha digadz kesecektik :D Yolunuz bahtınız açık olsun. En azından yine buralardasınız. Emekleriniz için Teşekkürler.