PTC Sitesi açmayı düşünüyorum

Başlatan persican, 15 Nisan 2015, 01:33:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Benim demeye çalıştığım şey farklı bende sınır da görev yapıyorum belki beni bile görmüş olabilir ondan dedim ;)
Yoksa din ,dil , ırk ayrımımız yok bilqin :)

6il9in

Hangi Sınır kapısındasın. Belkide ziyaret ederiz :)

1/2 BG vatandaşlığım var :)

persican

gaddar

6il9in

gaddar

haskovalılar :m razgrad mı yoksa kırcaalimi desem :m

persican

Alıntı yapılan: demre - 15 Nisan 2015, 22:09:45
o zaman bekleyelim .hangi script ile açmayı düşünüyorsun mesela sunucu nerde olcak gibi basit görünümlü soru sorayım  :)
yaz sezonu ölü sezon ama grandbux mart 2014 de açıldı. yazın strateji ve diğer işleri öğrenerek de deneyebilirsin. sonuçta kar oranlarına bakıyor ptc işine yatırım yapan yapmayan herkes..

Farklı seçeneklerin avantajlarını analiz edip öyle karar vermeli tüm bunlara, daha herşey fikir aşamasında dediğim gibi. Ortağımlada evire çevire incelememiz lazım herşeyi ondan sonra böyle bir projeye başlayıp başlamayacağımıza karar veririz, başlarsak onun doğrultusunda hareket ederiz. Benim takıldığım bir diğer konu ise ptc siteleri sözde reklam siteleri ama ben daha money making tagı dışında reklam verildiğini görmedim. Reklam veren kişilerde başka ptc sitelerinin tanıtımını yapmak ve ref toplamak isteyen clickerlar oluyor genelde. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş hani nerde gerçek reklamlar :D

persican

Alıntı yapılan: bilqin - 15 Nisan 2015, 22:32:28
Hemşerim mi gelmiş yoksa foruma :D

Göçmenler her yerde yahu :D Haskovo pıtnikovo  +1

Coulers79

Bunlar tıkla kazan siteleri, gerçek reklamlar iş yapmaz. Sadece yerli üyelere güvenip bu tip işlere girmeni tavsiye etmem.

aydyar13

Alıntı yapılan: persican - 15 Nisan 2015, 22:37:14
Farklı seçeneklerin avantajlarını analiz edip öyle karar vermeli tüm bunlara, daha herşey fikir aşamasında dediğim gibi. Ortağımlada evire çevire incelememiz lazım herşeyi ondan sonra böyle bir projeye başlayıp başlamayacağımıza karar veririz, başlarsak onun doğrultusunda hareket ederiz. Benim takıldığım bir diğer konu ise ptc siteleri sözde reklam siteleri ama ben daha money making tagı dışında reklam verildiğini görmedim. Reklam veren kişilerde başka ptc sitelerinin tanıtımını yapmak ve ref toplamak isteyen clickerlar oluyor genelde. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş hani nerde gerçek reklamlar :D

PTC reklamına tıklayanı anca başka PTC sitesi gelirse ilgisini çekiyor çünkü. Kalitesiz tık :D