Nerelerden düzenli para kazanaibliriz???

Başlatan gokovic, 23 Ocak 2012, 11:04:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Herkese Selamlar..

Forumda yeniyim..Ama bu Ptc sitelerine yeni sayilmam.. onbux neobux gibi 5-6 siteyi daha önce kullandım..Şuana kdr bu işten para kazanmiş değilim açıkçası..neobuxta felan 0.01 tarzı geldigi için  hiç bişey birikmedi refte çok yoktu ve biraktim..

Derken bugun bu işleri kurcalayım biraz dedim.. Karşıma önce fanslave.com çıktı..Facebook üzerinden sayfa begenerek 15 euroya ulaşinca çekim yapliyorumuş.hemen üye oldum..0.42 euro oldu ilk seferde..ödeme kayıtlarıda war.. güzel gözüküyor..Örnek ayda 15 euro çıkarsam bile benim için yeterli.. Fakat bugun gibi 3-4 tane daha kesin ödeme yapan ve ayda 10-15 dolar veya euro neyse çikarabilecegim bi yer warmı..Sizleirn bilgisine sığınaraktan yardım isteyim dedim.. Bilenle bilmeyen bir değildir.. Ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır..:)

Eğer zaman ayırım yazımı okuduysanız size teşekkür ederim..Bundan sonra bende forumda olacağım..
Konu hakkında fikirlerinizi yardımlarınızı paylaşırsnaız sewinirim..Saygılar teşekkürler..

nouma26

Yatırımsız kazandıran yerler arıyorsan ayuwage yi tavsiye ederim.1-2 ayda düzenli takılanlar 5 doları bulabiliyor.Diğer ptc sitelerinden genelde standart olarak alacağın çok fazla olmaz.

PalekEmre

Öncelikle foruma hoşgeldin :) İyi vakit geçirmen dileklerimle.
PTC işi sabır, zaman ve para gerektiren bir iş. Ve ufak bir de taktik, strateji beyni lazım ::)
PTC işine para yatırmadan para kazanamazsın, kazandığın para da senin dediğin gibi centlerle sınırlı olur. Ne kadar aktif referral bulabilirsen o kadar iyi durumdasın demektir.

Nouma hocamın dediği gibi Ayuwage güzel bir yer yavaş yavaş ilerleyerek yatırımsız güzel miktarlar kazanabilirsin.

Yok ben işi iyice abartayım diyorsan. Cebinden yüksek miktarlar çıkararak o miktarları daha da katlamak için tek tavsiyem HYIP ve Forex tir.
Ama bunlara şimdi başlama. Başlamak için daha baya bi zamanın olacak emin ol :)

Eğer pazarlama, ikna kabiliyetin yüksekse Clickbank ta ürün promosyon edip satabilirsin, eğer yapabilirsen bu gerçekten güzel bir gelir imkanı sağlayacaktır.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, kolay gelsin :)

FilmsizKalma

Fanslave iyidir güzeldir ama ilk gün hevesine kapılma ayda 15 euro aktif refin olmadığı sürece olmaz şöyle bir en az 7 tane olacak. Ozaman ayda 15 çıkar.Yinede bırakma 2 ayda verse 15 $ daha ne ki 2 ayda alırsın mutlaka.
Ayuwage bende öneririm 1 ayda 5$ alma ihtimalin çok yüksek(en azından bende öyle). yatırımsız bu 2 site gayet güzel.
Ufak bir yatırımla clixsense de iyi gözüküyor tabi ondada Direk referans bulmalısınız ki kazancınız olsun.

Neoda ufak mufak demeyin.Yağmasada damlıyor meret. yatırımsız da para kazanabilirsiniz. Tamm başta sıkıcı gelebilir. Ama biraz para birikince birazda neopoints birikice ref alarak arttırarak devam edebilirsiniz.

Forumu takip edin ara ara siteler çıkıyor kısa zamanda scamda olacak olsa bazen ilk ödemeler alınabiliyor.

gokovic

Hepinize tek tek teşekkür ederim..değerli yorumlarınız için..Ayuwage ' ye üye oldum..baya reklam çıkıyor dedğiniz gibi..Fanslave ayne 10 euro da birikse hiçde az sayılmaz..ama bu tarz 2-3 tane daha olsa..ortalama ayda 100 tl çikarabilsek yeterli çok bile..Oyuzden başka arkadaşlarında fikirleri varsa paylaşırlarsa sevinirim..teşekkürler..saygılar..

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: gokovic - 23 Ocak 2012, 12:18:15
Hepinize tek tek teşekkür ederim..değerli yorumlarınız için..Ayuwage ' ye üye oldum..baya reklam çıkıyor dedğiniz gibi..Fanslave ayne 10 euro da birikse hiçde az sayılmaz..ama bu tarz 2-3 tane daha olsa..ortalama ayda 100 tl çikarabilsek yeterli çok bile..Oyuzden başka arkadaşlarında fikirleri varsa paylaşırlarsa sevinirim..teşekkürler..saygılar..

Hıımm şu kadarını söylieyim şu anda piyasadaki sitelerde yatırımsız 100 tl çıkmaz aylık :( ki çoğu zaman yatırımla bile çıkaramayanlar oluyor

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Ocak 2012, 12:19:51
Alıntı yapılan: gokovic - 23 Ocak 2012, 12:18:15

Hıımm şu kadarını söylieyim şu anda piyasadaki sitelerde yatırımsız 100 tl çıkmaz aylık :( ki çoğu zaman yatırımla bile çıkaramayanlar oluyor

Anlıyorum kardeşim.. Şuan; 1- Fanslave 2- Clixsense 3- Ayuwage Bu üçü war elimde.Bilemiyorum nekdr tam olarak ne çikraiblirim.. Ama yinede kaydadeğer bişiler çikarmak istiyorum.. Bunlara bir iki ekleme güzel site daha yapaiblirsem..:(   ( İlgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.)

FilmsizKalma

neobuxuda es geçmeyin kesinlikle  yeni üyelik açacaksanız buyrun link
http://www.neobux.com/?r=FilmsizKalma

ata07

Yatırım yapmadan kazanacaksan neobuxu çok düşünme çok zaman alır yatarımısız para denildiğinde aklılma sadece 2 site geliyor şiddetle tavsiye ederim :)

Partenersite: http://www.partenersite.com/?ref=ata07 < site ilk günden ödeme yapıyor üye olduğun anda 0.03$ ödeme alıyorsun ve anında :)

Loadsahits: http://www.loadsahits.com/index.php?ref=ata07 < 2. Günde 0.06$ ödeme alabilrisn manuel bu ama çok iyi bir site bunuda şiddetle tavsiye ediyorum 2 side sana çok şey kazandırmasada net ve kesin kazandırır reffimden üye olursan çok sevinirim bol kazançlar :) :)

enderege

Bence; yatırımsız en çok kazandıran site ayuwagedir. Ben ayda 5$ alıyorum buradan.  Daha fazla kazandıranda vardır. Vardır ama direk ref bulmalısınız.  Uğraşmalısınız.

Mesela clixsense demişsiniz. Standart bir üyelikle kazanamazsınız. Premium olmalısınız altınıza üye yapmalısınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.