Marketagent.com Ödemeleri

Başlatan vaveyl4, 23 Ocak 2012, 15:34:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Sorun beklendiği gibi geçiciymiş ödemem yapıldı. :)

nouma26

bilalyuzugullu

iyi baari hadi gözünüz aydın  :)

arshi

Eyvallah, sağolun. :)

Surveyhead - focusline $6'lık bir anket var, ilgilenenler kaçırmasın.

gokovic

Alıntı yapılan: arshi - 04 Şubat 2012, 01:09:12
Eyvallah, sağolun. :)

Surveyhead - focusline $6'lık bir anket var, ilgilenenler kaçırmasın.

surveyhead ile focusline aynı yermi..
surveyhead a uyeyimde digerini bilmiyorum..çok nadir anket geliyor surveyheaddtan onlarında çogu yarıda kesiliyor:(

arshi

@gokovic, tam olarak aynı yer değiller ama ortaklar ve anketleri aynı merkezden alırlar.

Buradan başka yazacak yer bulamadığımdan buraya ekliyorum;
Focusline $6 + $6 (ikisi de neredeyse aynı anket)
Surveyhead $6

toplam $18 dolarlık 3 anket aktiftir ilgilenenlere duyurulur.
Biraz kol kası yapacaksınız ama değecek :D

gokovic

Alıntı yapılan: arshi - 07 Şubat 2012, 01:46:13
@gokovic, tam olarak aynı yer değiller ama ortaklar ve anketleri aynı merkezden alırlar.

Buradan başka yazacak yer bulamadığımdan buraya ekliyorum;
Focusline $6 + $6 (ikisi de neredeyse aynı anket)
Surveyhead $6

toplam $18 dolarlık 3 anket aktiftir ilgilenenlere duyurulur.
Biraz kol kası yapacaksınız ama değecek :D

kol kasına razıydım ben :) fakat surveyhead takini gördüm hemen başladım. 10 dk kadr ilerledim. bugunki sorularımız bukdr felan deyip kesti. 47 dk surmesi gerekirdi anketin. 5 kuruşta para vermedi neden acaba :(
Focusline uye olmadigim için kaçirdim bakıcm onada..sen tamamlayabildinmi :(

arshi

Evet tamamladım. Aslında iki sitede toplam $24 değerinde 4 anket vardı, ben birkaç gün önce yine "$6 anket var" diye yazdığımda 1 tanesini tamamladığımdan bana 3 tane gözüktü. :) İki sitede de ödeme limitine gelmiş oldum böylece, anketler onaylanınca ödeme talebi gönderirim. Artık mart sonuna kadar gelir diye tahmin ediyorum.  ???

Geceleri kontrol etmekte fayda var, arada bir aynı anketler kaybolup tekrar görünüyor (günlük limit ayarı veriyor da olabilirler). :)

gokovic

Alıntı yapılan: arshi - 07 Şubat 2012, 13:12:45
Evet tamamladım. Aslında iki sitede toplam $24 değerinde 4 anket vardı, ben birkaç gün önce yine "$6 anket var" diye yazdığımda 1 tanesini tamamladığımdan bana 3 tane gözüktü. :) İki sitede de ödeme limitine gelmiş oldum böylece, anketler onaylanınca ödeme talebi gönderirim. Artık mart sonuna kadar gelir diye tahmin ediyorum.  ???

Geceleri kontrol etmekte fayda var, arada bir aynı anketler kaybolup tekrar görünüyor (günlük limit ayarı veriyor da olabilirler). :)

peki benim niye yarıda kesti acaba kardeşim.. anlamadım bu işi.. :(