Paidvertisement (SCAM)

Başlatan kazims, 20 Nisan 2015, 19:02:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Standard 9 Ads • $0.0180
değerler değişti.
ben beginner yapdım 1 dolar yatırdım üyeliğimi.

standart kullanıcı arkadaşlar teğit ederse ana konuya yazayım yeni değerleri. göremiyorum beginner olduğum için.

Dio

Alıntı yapılan: kazims - 04 Temmuz 2015, 14:42:33
standart kullanıcı arkadaşlar teğit ederse ana konuya yazayım yeni değerleri. göremiyorum beginner olduğum için.
8x0.002$ :y

kazims

kazims

Your country has been blacklisted.

böyle bir mesaj aldım bende proxy ile girdim

buarada 11x0.002: $0.022 olarak kazanç değişti.

tayfunxl

Giriş yapılamıyor
Sizin ülke kara listeye alınmıştır.

Ne yaptık ki  *)

nebu

Alıntı yapılan: tayfunxl - 09 Temmuz 2015, 22:03:14
Giriş yapılamıyor
Sizin ülke kara listeye alınmıştır.

Ne yaptık ki  *)

Ne yapmadık ki! Ana haber bültenlerimizi izlemeleri bile bizi kara listeye almaları için haklı bir gerekçe  :g

kazims

proxy ile giriş yapılıyor. chrome zenmate kullanıyorum.

hakanatik01

@kazims Ülke banı varsa  her siteye proxy ile girebilirsin ama ödeme nasıl alacaksınız ? Proksi kullanımı her sitede ban sebebidir TOS'ta da bellidir bu durum :)  Boşa tıklamış olmayın proksi ile girmek yerine admine mesaj atıp neden ülkenin yasaklandığını sorsanız.Hata olabili bu durum forumda türkler var sonuçta admine durumu bildirmek daha doğru bir çözüm olur.
48 dakika önce mesela bir arkadaşımız bizdendi bu sanırım yahu :D (karayel ) voldemortmuydu acaba :) https://www.paidvertisement.com/pages/acc/forum/posts/2/940 ödeme almış o proksi ile girmiyorsa sorun sizdedir.

voldemort

Benim Hocam karayel voldemort :)

Benim de sitede yatırımım olduğu için Mecburen Proxy ile giriş yaptım.
Ödeme mi çektim,sorun olmaz inş.Ama dediğiniz gibi adminle konuşsak daha iyi olurdu bence de :)
Neden yasaklandığını bilsek daha iyi olur bizim için.

hakanatik01

Yasaklaması da saçma hadi yasakladı diyelim sende bayrakta var yahu :D Proksi ile ödeme aldıysanızda çaktırmayın devam edin taki banlanana kadar diyeceğim ama yatırım yaptıysanız risklide olabilir ,proksiyi yakalamıyorsa alt üyede açın kendinize :P :)