HashOcean (SCAM)

Başlatan , 26 Nisan 2015, 22:06:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(scm)

osibios

Şimdi ben burdan 700 KH/s aldım diyelim
Hesabı nasıl yapılıyor

Güncel BTC fiyatı ile ; 700 Kh/s * 0,29$ = 203$

...
Site hesap tablosunda yıllık getirisi 369,54 $ hesaplanıyor
yatırım geri dönüşümü 6-7 ay sürüyor

Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Bana süre uzun gibi geldi ama böylelikle uzun süre dayanır site :)
Yatırım için normal veriler btc lerin boş durmasından iyidir

Aldığınız Kh/s leri geri satabiliyormusun ?

(Zeki Müren'de bizi görecekmi?  :g)

Bol Kazançlar dilerim

tunç

700 kh/s aldığınızda yatırımın geri dönüşü 200 gün sürüyor tam olarak. buda dediğiniz gibi sitenin çok uzun süre ayakta kalması anlamına geliyor. siteye temmuz 2013 te üye olan kişi var şu ana kadar %302 almış. rakam verecek olursak 106 btc geri almış buda hemen hemen 32 btc yatırmış anlamına geliyor (sitede sağda user kısmından kontrol edilebilir. ayrıca yukarda resimde ilk 15 kişiyi verdim) siteye büyük yatırımlar var bu kadar daha gider gibi duruyor. aldığınız kh/s ları satamıyonuz. böyle bir site var oraya küçük bir miktar gönderdim ödeme yapacaklar mı diye 2-3 güne çekim yapacam ödeme gelirse o siteyide buraya yazarım.

osibios

Benimde kullandığım yerler var ama paylaşmaya çekiniyorum açıkçası :)
Site yerinde olmayınca tavırlar değişmesin diye  (zopa)
Çokşükür bu konuda bir sıkıntımız olmadı ama yinede bir burukluk oluyor

PV, profit, advertzer vb. labirentinden çıkabilirsek inşallah damlarız yanına btc ler hep orada :m

Flying Madman

Bu site için ponzi diyorlar haberiniz olsun. Ödeme aldın mı?

tunç

26 nisanda 0.00505736 bitcoin aldım

Flying Madman

Son olarak neden kH/s yazıyorlar kH/s ile şu anda mining yapmak mümkün bile değil  "1 GH/s = 1,000 MH/s = 1,000,000 kH/s" hesaplaması böyle ve şuanda 20 GH/s ile aylık $1.45 ancak kazanabiliyorsun adamlar 20 kH/s ile aylık $0.92 veriyorlar teknik olarak pek mümkün değil milyonda biri oluyor. Amacım konuyu baltalamak değil siteyi öğrenmek yanlış anlamayın.

...

tunç

tabiki kafanıza takılan sitediğiniz soruyu sorabilirsiniz. bu soruyu bende birine sormuştum aldığım cevap kullandıkları algoritma farklılıklarından dolayı  ile bir cevap vermişti. ama teknik detayını bilmiyorum. bitcointalk formunda geçmişti nedeni şimdi baktım da konuya nerede olduğunu unuttum bulduğumda atarım buraya.
attığınız resimle ilgili ise bunun gibi siteler (ör:cloudminer) kendilerini üretim yapıyor olarak söylüyorlar ama genel tanı onların ponzi olduğu yönünde cointellect de bu şekilde çıktığı ve sonrası malum paralarla birlikte kaçtı o yüzden bu sitelere artık ön yargı ile yaklaşılıyor. şuan sitede 200bin kullanıcı var ve bunlardan bazıları 3 yıldır üretim yapıyor burda 35 btc gibi bir miktar yatıranlar var uzun süre ayakta kalacağını düşündüğüm için paylaştım. site ponzi olsa dahi (ki benim kanaatimde bu yönde) bir 3 yıl daha gideceği ve o süre zarfında yapabileceğimiz kadar kar yapmak. yatırım yaparken eğer bir aksilik olurda paranız giderse üzülmeyecek kadar basın. bi meblağ atın cebinizde durcağına burda dursun.

Flying Madman

Alıntı yapılan: tunç - 28 Nisan 2015, 21:10:42
tabiki kafanıza takılan sitediğiniz soruyu sorabilirsiniz. bu soruyu bende birine sormuştum aldığım cevap kullandıkları algoritma farklılıklarından dolayı  ile bir cevap vermişti. ama teknik detayını bilmiyorum. bitcointalk formunda geçmişti nedeni şimdi baktım da konuya nerede olduğunu unuttum bulduğumda atarım buraya.
attığınız resimle ilgili ise bunun gibi siteler (ör:cloudminer) kendilerini üretim yapıyor olarak söylüyorlar ama genel tanı onların ponzi olduğu yönünde cointellect de bu şekilde çıktığı ve sonrası malum paralarla birlikte kaçtı o yüzden bu sitelere artık ön yargı ile yaklaşılıyor. şuan sitede 200bin kullanıcı var ve bunlardan bazıları 3 yıldır üretim yapıyor burda 35 btc gibi bir miktar yatıranlar var uzun süre ayakta kalacağını düşündüğüm için paylaştım. site ponzi olsa dahi (ki benim kanaatimde bu yönde) bir 3 yıl daha gideceği ve o süre zarfında yapabileceğimiz kadar kar yapmak. yatırım yaparken eğer bir aksilik olurda paranız giderse üzülmeyecek kadar basın. bi meblağ atın cebinizde durcağına burda dursun.
Zaten alt üyeniz olarak kayıt oldum kH/s olayını araştırdıktan sonra yatırım yapabilirim ama o olay gerçekten çok kafa karıştırıcı 1 GH/s ile bile para kazanamazken milyonda biri olan bir birim ile daha fazla imkan sunuyorlar bize.

tunç

bitcointalkta sorulan soru

...
aldığı cevap teknik bişey yok ama türkçe bölümünün moderatörü bunu söyleyen. konuyu baktım daha detaylı var mı diye buladım.

...