HashOcean (SCAM)

Başlatan , 26 Nisan 2015, 22:06:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Asdasqdas

Beyler facebook sayfasından yapılan açıklamaya göre 06/29/2016 tarihinde erisime açılacakmis. Son bir gün daha beklerim , daha da beklemem.

delorean

Ne oldu yaaa boşuna umut BAGLAMAYİN suna  digadz sitesini hatırlayın, bittiii bu kadar

ahmettt

beyler umut vermek istemiyorm ama sanırım geliyor...:D

yavas yavaş hesapları ekliyorlarmıs. hesap sayısını 1500 de görmüşüm şimdi 287.000  olmuş.

delorean

Hayır site felan açılmıyor kardeşim ben umdu kestim hatta asla açılmayacak bunlar oyalama oyunları amaçları belli, uzantılara dikkat edin co.uk com co gibi benzeri uzantılar çok geziyor sitelerde hepsi dolandırma amaçlı şifre ele geçirmek amaçlı fake uzantılar sitesinin kendisi çoktan gitti adamlardan gitmek için oyaliyotlar bu arada da tabiki parayı bi şekilde tahminin btc leri eriterek satarak kaybolacaklar hatta kayboldular bile bence 2 kere 2 hesabı bu kadar basit

delorean

beyler koşun açılmış ama giriş yapamıyorum! hesapları tek tek mi ekliyorlar! yoksa gitti mi bizim hesaplar benim hiç umudum yok anasını satayım (scm)

mjozzy

arkadaşlar bi mail yazın bakalmı ingilizcesi güzel olan varsa hesaplar hakkında

famila63

Mucahid

Hangi adres üzerinden giriş yapıyorsunuz?

delorean

hashocean.co ve bana gelen emaili lopyala yapıştır yapıyorum bi bakarmısınız.

DEAR USERS WE ARE BACK !

THANKS FOR YOUR PATIENCE UNFORTUNATELY THESE DAYS OUR DOMAIN WAS HACKED AND HACKER SHIFT OUR DOMAIN TO ANOTHER ACCOUNT WE WILL TRY TO RECOVER BUT UNABLE. WE ARE LAUNCHING A NEW DOMAIN AND TRY TO SHIFT DATA, THIS PROCESS MAY TAKE SOME DAYS.
WITH YOUR SUPPORT WE WILL DO IT EARLY AS POSSIBLE, SO ITS REQUESTED KINDLY SIGNUP AND ACTIVATE YOUR ID WITH PREVIOUS EMAIL ID AGAIN AND START WORK. WE ALREADY START FUNDING IN SOME COUNTRIES SEE DETAILS (https://blockchain.info/address/3CD1QW6fjgTwKq3Pj97nty28WZAVkziNom?offset=0&filter=0)
WE WILL TRANSFER YOUR OLD POWER SHORTLY.

delorean

adamlar çatır çatır bakiyeyi boşaltıyor şu an 175 btc felan var adreste ve sürekli bir yerlere btc atıyorlar minik minik aga bu iş çok tehlikeli hah