Tüm Yatırım Sitelerinde Ref Komisyonunun %50'si İade.

Başlatan gkhan08, 30 Nisan 2015, 23:00:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gkhan08

Konuda belirttiğim gibi tüm yatırım sitelerinde ref komisyonunun %50 si iade. Yapmanız gereken ise ; yatırım yapacağınız siteye üye olmadan önce bana o sitenin linkini göndermeniz. Sizin gönderdiğiniz siteye üye olarak , siz benim ref linkimle üye olup size ref komisyonunun %50 sini göndereceğim. Hem sizde ayrı bir kazanç elde etmiş olacaksınız.İlgilenenlere sonsuz Teşekkürler :)

ElisaMcCline

Teklif biraz amacını aşmış görünüyor ama, onay verip ne olacağını görmek istedim :)

Bo şans :)

gkhan08

Teşekkürler :) Amacım aslında bu tarz siteleri deneyenler çok. Başkalarından üye olcaklarına bari benim linkimden üye olup ref komisyonunun %50 sini gönderecem :) Bakalım belki bazı kisilerin dikkatini çeker.

ElisaMcCline

O zaman konuyu biraz daha açmakta fayda var :)

İşi bilen ve upline/sponsor olmaksızın sitelere yatırım yapacak büyük yatırımcılar için güzel bir fırsat. :) :y

Ancak küçük yatırımcılar ve girecekleri site ile ilgili çok fazla bilgisi olmayanlar; kendilerini yönlendirebilecek, bilgi alabilecek ve ilgili site konusunda yeterli deneyim ve bilgi sahiibi arkadaşlar tercih etmeliler.
Yatırım sitelerinde bilgisizlik ve yatırımı yönetemek gibi sebeplerle oluşacak kayıpların yanında, alacağınız %50 geri iade devede kulak kalacaktır :)