Facebookta Arkadaş Ekleme

Başlatan FilmsizKalma, 25 Ocak 2012, 02:28:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Ocak 2012, 14:47:05
Çok kasıntı hocam ya helede piskopat biri denk gelirse seviyenizin yakınlarında. Kurrham diye manyak var benden 3 level üstte idi 3 kere ülkemi mahvetti aynı levele geldik şimdi kafasını kaldırtmıyorum :) acıdım haline 4 5 kere ben yıktım o yaptı.. Bugün bir baktım ülkem yerle bir Svaştan gelmiştim tanklarımın canı azdı fırsat bu fırsat demiş hallettmiş :)
O zaman birkaç kişi partner olarak oynasan, kimseye oyun oynatmazsın yani :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ocak 2012, 15:22:37
Çok kasıntı hocam ya helede piskopat biri denk gelirse seviyenizin yakınlarında. Kurrham diye manyak var benden 3 level üstte idi 3 kere ülkemi mahvetti aynı levele geldik şimdi kafasını kaldırtmıyorum :) acıdım haline 4 5 kere ben yıktım o yaptı.. Bugün bir baktım ülkem yerle bir Svaştan gelmiştim tanklarımın canı azdı fırsat bu fırsat demiş hallettmiş :)

Aynı anda saldıramıyouz hocam herhalde :) ama ben çıkarım siz girersiniz olur o :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Ocak 2012, 15:48:10
Aynı anda saldıramıyouz hocam herhalde :) ama ben çıkarım siz girersiniz olur o :D

Sonuç olarak, kafasını kaldıramaz ;)
Ne kadar dayanabilir ki, psikopat da olsa bırakır oyunu :D

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ocak 2012, 15:22:37

Partner#Partener

Ptc manyağının drami eliss hoca anlamistir :D :D :D :D