pisbux (SCAM)

Başlatan CHeLeP, 15 Nisan 2011, 15:10:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHeLeP

(scm)

Site Adı: pisbux
Tık Değerleri: 0.007 / 0.006 / 0.005 / 0.004 / 0.003 / 0.002 / 0.001  ( değişebiliyor )
Reklam Sayısı: 12 / 20 ( değişebiliyor )
Ödeme Limiti:  $10
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Paypal AlertPay  anında ödeme
Premium Özellikleri: 1 aylık 7$  / yaz kazan 1 aylık 10$

sitenin türkçe olması reklam sayısının çok olması ve yaz kazan olayının olması sitenin avantajları reklam sürelerinin fazla olması ve 10$ lık ödeme sınırı sitenin olumsuz yönleri.

ben yinede yaz kazan olayının olması çok kazandırmasından dolayı siteyi tavsiye ediyorum ama yatırım yapmak isteyenlere ve bekleme sorunu olanlara tavsiye etmiyorum

oguzoztekin

Yaw kardeş 180 saniye reklam izlememi olur yahu bekle bekle bitmiyor zaman

ElisaMcCline

Sitenin admininin Türk olması gibi söylentiler vardı. Çok tepki almıştı.
Evet Türk adminlerin bir kötü geçmişi var bu konuda. Ama Ben Türküm diye ortaya çıkana daha çok itimadım olurdu. Şaibe olunca, kafası karışıp uzak kalmak istiyor insan.

CHeLeP

evet reklamlar isyan ettiriyor ama kazançlı :D

halisekarakaya

Yaz kazan olayı nedir ???

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 13 Mayıs 2011, 23:11:21
sitede ağırlıklı iddia sitelerinin reklamı veriliyor ve buralara makale yazarak kazanç elde ediyorsun. mesela diyorsunki ne olacaak bu eses in haali  :D :D :D :D :D  fenere yattı trabzona coştu; acep bu ne olaki deyip birazda süsleyip götürüyorsun cukkayı   :D :D :D :D :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 13 Mayıs 2011, 23:38:02
Alıntı yapılan: halisekarakaya - 13 Mayıs 2011, 23:11:21
sitede ağırlıklı iddia sitelerinin reklamı veriliyor ve buralara makale yazarak kazanç elde ediyorsun. mesela diyorsunki ne olacaak bu eses in haali  :D :D :D :D :D  fenere yattı trabzona coştu; acep bu ne olaki deyip birazda süsleyip götürüyorsun cukkayı   :D :D :D :D :D

Evde 7/24 lig tv seyretmeye mahkum makus kaderimin diyetini bir yaz kazan paketi alıp bu siteye ödetmek iyi fikir aslında.İstemeden de olsa bir bilgi birikimim var ve bunu kazanca dönüştürme fırsatı yakalayabilirim ;D ;D ;Dtabi site ödeme yaparsa. ???Malum ödememe durumunda bunun diyetini artık paypal değil biz ödüyoruz :'( :'(

Mesen

Çok pis para kazandırır :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 14 Mayıs 2011, 14:57:39

Evde 7/24 lig tv seyretmeye mahkum makus kaderimin diyetini bir yaz kazan paketi alıp bu siteye ödetmek iyi fikir aslında.İstemeden de olsa bir bilgi birikimim var ve bunu kazanca dönüştürme fırsatı yakalayabilirim ;D ;D ;Dtabi site ödeme yaparsa. ???Malum ödememe durumunda bunun diyetini artık paypal değil biz ödüyoruz :'( :'(

yazııık hiç kıyamaaam  :D :D :D  birtarafta legit site mahkumiyeti, diğer tarafta 7/24 lig tv.  :D :D :D  zor be kardeş senin işin  :D :D :D
şaka bir yana ben kendi adıma tavsiye etmiyorum siteyi; şöyleki ben başladığımda günde 30-35 cent gibi bir reklam izleme geliri vardı ve 3-4 saat sürüyordu tamamlanması  :D :D :D  bende dedim neyse, pc açık nasılolsa dönsün kendi kendine bende arada bakar yeni reklama geçerim diye. 1 ayda cashout alt limiti olan 10$ a gelabiliyordunuz. benim para 5$ a yaklaşınca bir baktım, bi anda küt diye reklam izleme geliri 5-6 cente düştü  :D :D :D  yani cashout süresi oldu sana 3-4 ay  :D :D  sonra dedim bi yaz kazana bakiim; onada dedi; kardeşim sitelerden şikayet var, millet abuk subuk şeyler yazıyormuş. bu yüzdende upgrade yapmayanlar yazıp kazanamayacak  :D :D :D  sanki upgrade yapanlar tescilli yazar, yapmayanlar fasülyeden sayılıyor  :D :D :D  tabii bende arkama bakmadan tüydüm oradan kardeş.  :D :D :D  benim yaşadığım durum budur  ;D değerlendirmeyi sen yaparsın artık   ;)

netricia

merhaba arkaslar bu site scam olma yolunda ilerliyor cogu arkadasima soruyorum son 5 gundur sitede bir tane bile olsun reklam cikmamaktadir ticket acmamiza ragmen ilgilenmiyorlar.

(scm)