Xapo hakkında

Başlatan efebakan, 13 Mayıs 2015, 13:12:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

xapo  dan  blochaine  transfer yapamıyorum , varmı yardımcı olabilecek ?

Dio

Alıntı yapılan: cocoextrar - 28 Aralık 2015, 20:56:24
xapo  dan  blochaine  transfer yapamıyorum , varmı yardımcı olabilecek ?
yardımcı olalım da ne olduğunu, ne hata verdiğini açıklaman gerek :)

cocoextra

@Dio  modum , Approval Required You need to approve this transaction. Please enter your second factor code below yazıyor , second factor kodu soruyor   , 6 haneli bir kod ama benim haberim yok bu koddan , telefona msjda gelmiyor

Dio

Alıntı yapılan: cocoextrar - 28 Aralık 2015, 22:03:55
@Dio  modum , Approval Required You need to approve this transaction. Please enter your second factor code below yazıyor , second factor kodu soruyor   , 6 haneli bir kod ama benim haberim yok bu koddan , telefona msjda gelmiyor
sağ üstten hesap resmine tıklayıp security settings'e gir. orda login karşısındaki tiki kaldır. bakalım isteyecek mi :)

bende login karşısındaki tik işaretli değil. gönderim yaparken kod falan istemiyor.

cocoextra

Alıntı yapılan: Dio - 28 Aralık 2015, 22:13:14
sağ üstten hesap resmine tıklayıp security settings'e gir. orda login karşısındaki tiki kaldır. bakalım isteyecek mi :)

bende login karşısındaki tik işaretli değil. gönderim yaparken kod falan istemiyor.

bendede işaretli  değilki

cocoextra

@Dio  modum olmuş ama nasıl olmuş bende anlamadım pendingte şuan

koray4316

xapo vault daki miktarı wallet nasıl aktarabilirim yada aktarabilir miyim?

Ümit Korkmaz

Bankadan Xapo ya tranfer yapılabiliyor mu ?

Mucahid

Alıntı yapılan: Ümit Korkmaz - 08 Nisan 2017, 16:41:05
Bankadan Xapo ya tranfer yapılabiliyor mu ?

Banka yoluyla xapo üzerinden bitcoin almaktan mı bahsediyorsunuz?Eğer öyleyse yapılamıyor.

Mucahid

@kazims Xapo cüzdanına çekim yaparken minimum ne kadar çekim yapmamız gerekiyor?

Düşük bir miktar denedim çekimin tamamı fee'ye gitti.