Neobux bir soru?

Başlatan qolddraqon, 16 Mayıs 2015, 07:21:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Alıntı yapılan: qolddraqon - 15 Haziran 2015, 09:55:30
doğru onu unuttum öyleyse parayı gidenlere kesti parayı autopay açarken kilitlerimi açmam lazımdı niye işe yaramadı  :S

Autopay süresini bilmiyorum, belirli bir süreye kalanları uzatması gerek.

silver

Alıntı yapılan: qolddraqon - 15 Haziran 2015, 09:23:28
1 gün önce neobuxta autopay açmıştım rr lerin 2 günü kalmıştı şimdi bi baktım rr ler yok ben şok ben iptal :D birde 2 gün para kesti ne oldu şimdi ben anlamadım gülüyorum öyle autopaya koydum diye giripte bakmamıştım :D
Autopay ın işe yaraması için sitenin belirttiği gün kadar sürelerinin kalması gerekiyor. Standartların bulamadım ama diğerlerini üyelik yükseltme bölümünde görebilirsiniz. Onu dışında @aydyar13 in söylediği gibi kesilen ücret reflerin gidiş ücretleri.

hakanatik01

doğru onu unuttum öyleyse parayı gidenlere kesti parayı autopay açarken kilitlerimi açmam lazımdı niye işe yaramadı  :S
Alıntı yapılan: silver - 15 Haziran 2015, 11:32:00
Autopay ın işe yaraması için sitenin belirttiği gün kadar sürelerinin kalması gerekiyor. Standartların bulamadım ama diğerlerini üyelik yükseltme bölümünde görebilirsiniz. Onu dışında @aydyar13 in söylediği gibi kesilen ücret reflerin gidiş ücretleri.
[spoiler]http://www.neobux.com/forum/?frmid=7&tpcid=151430&msgid=1642067#m1642067[/spoiler]

silver

hakanatik01

qolddraqon

Tşkler cevaplarınız için tekrar ref alırsam garantiye alıp alır almaz autopay açacağım :)

silver

Alıntı yapılan: qolddraqon - 15 Haziran 2015, 18:15:00
Tşkler cevaplarınız için tekrar ref alırsam garantiye alıp alır almaz autopay açacağım :)
İşte bunların hepsi birer tecrübe oluyor :D

ElisaMcCline

Autopay, (neobux için)
standart üyeler için: süresi 20 gün ve daha fazla olan,
Golden üyeler için :: süresi 10 gün ve daha fazla olan,
refler için çalışır.

Autopay ile tıklayan her refin siresi 1 gün uzatılır ancak tıklamadıkları gün normal olarak süreleri düşer.
Yani kiralama süresi dolan refler, kilit olsun olmasın hesabımızdan silinirler.
Kilitleme işlemi sadece autorecycle ile refler değişmesin diye kullanılır. Yani süresi dolmuş ve kira ödemesini yenilemediğiniz refi kilitle tutamazsınız.

halibo

neobux forumunda bazı kişiler direk reflerini neobuxa sttığını yazmış, acaba bu dr leri biz satın alabiliyormuyuz, yoksa rr olarakmı kalıyorlar  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 01 Temmuz 2015, 12:39:41
neobux forumunda bazı kişiler direk reflerini neobuxa sttığını yazmış, acaba bu dr leri biz satın alabiliyormuyuz, yoksa rr olarakmı kalıyorlar  ???

Sistem uygun olanları kiralık ref olarak sunuyor :)
Direk olarak satıcıdan alamıyoruz ya da neobux DR satışı yok. Kiralık reflere dahil ediliyorlar :)