Neobux bir soru?

Başlatan qolddraqon, 16 Mayıs 2015, 07:21:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qolddraqon

Neobuxta rr konusunda sağlam gitmek için ay sonu avg si düşük rr leri eleyerek gitmekmi mantıklı yoksa 100 er li paketleri bozmadan gitmekmi eğer elersek ortaya karman çorman bir rr topluluğu çıkacağı için kafam takıldı tabi kazandıracaksa karışık olması mühim değil ama nasıl olması mantıklı tecrubeli arkadaşlara şimdiden Tşkler 

universitely76

Öncelikle foruma hoş geldin @qolddraqon :)

Öncelikle üyeliğiniz nedir?

Neobux ve RR kazancı ters ilişkili bir problemdir, bu noktada RR yatırımı yapmadan önce heleki standart üye iseniz bence gerekli araştırmaları yapın, RR  almış üyeleri takip edin, bu şekilde kazanç elde edilebiliyor mu araştırın.. ardından eleyerek mi yoksa salmadan refleri artırmak mı diye sorabilirsiniz..

Neobux'ta kiralık reflerle kazanmak hayal gibi bir durumdur, bu sebeple yatırım yapmadan RR alan üyeleri takip etmekte fayda görüyorum :)
Bol kazançlar..
Şu sıra imzasız'ım...

halibo

rr ler kazandırmıyor, ben goldenim 230 rr var kendi maliyetlerini çıkarmıyorlar   (kk), kazanç dr lerde oda bende ve piyasada yok  (hp)

qolddraqon

Neoda geçen sene üyeliğim vardı kapanmış yeni bi başlangıç yaptım ama benim düşüncem 240 gün uzatarak standart üyelikde bile net kar getireceğidir ben 100 rr aldım ilk hafta günde 1 dolar sonra biraz biraz düştü 70 cente kadar ort 80 cen alırsak  ay sonu 24 dolar ediyor ve aslında deymez ama küçük bi hesapla 20 dolar+ 112 dolar  132 dolar masraf desek  24.8   192 dolar ediyor yani 132 dolar 192 dolar oluyor ama 8 ayda :D + adprize ki  neodaki bu olay hiçbi sitede yok boşverin siz gridler bana daha ilk ay 50 dolar çıktı yani oluru bu ha 1.09 dan uzatılır maliyet düşer benim düşüncem bu  ama ben benim kafamı karıştıan 100 lü paketten 0,7-1 arası günlük kazanç geldi 25-30 tane tıklamayan rr vardı ben tıklayanları tutsam paketi bozacağım karışacak günler ama işe yarıyormu onu merak ettim sonra tıklayanda tıklamıyorsa bi yararı yok Tşkler değer verip fikirlerinizi sunduğunuz için. :)  (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: qolddraqon - 17 Mayıs 2015, 01:50:52
Neoda geçen sene üyeliğim vardı kapanmış yeni bi başlangıç yaptım ama benim düşüncem 240 gün uzatarak standart üyelikde bile net kar getireceğidir ben 100 rr aldım ilk hafta günde 1 dolar sonra biraz biraz düştü 70 cente kadar ort 80 cen alırsak  ay sonu 24 dolar ediyor ve aslında deymez ama küçük bi hesapla 20 dolar+ 112 dolar  132 dolar masraf desek  24.8   192 dolar ediyor yani 132 dolar 192 dolar oluyor ama 8 ayda :D + adprize ki  neodaki bu olay hiçbi sitede yok boşverin siz gridler bana daha ilk ay 50 dolar çıktı yani oluru bu ha 1.09 dan uzatılır maliyet düşer benim düşüncem bu  ama ben benim kafamı karıştıan 100 lü paketten 0,7-1 arası günlük kazanç geldi 25-30 tane tıklamayan rr vardı ben tıklayanları tutsam paketi bozacağım karışacak günler ama işe yarıyormu onu merak ettim sonra tıklayanda tıklamıyorsa bi yararı yok Tşkler değer verip fikirlerinizi sunduğunuz için. :)  (spk)

Diğer konularda bir sorun yoksa, sadece paket bozmak/bozmamak konusuna takıldıysanız:
RR ler paketlerden bağımsız hareket ediyor yani paketleri bozarak iyi refleri ayırmanızda fayda var.

gaza gelip 250 refi geçmemeniz gerektiğini hatırlatmama gerek yok sanırım :)

Bol şans :)

qolddraqon

universitely76

Neobux üstadı gelmiş son sözü söylemiş, bize söz düşmez gayrı :) Bol kazançlar..
Şu sıra imzasız'ım...

qolddraqon

1 gün önce neobuxta autopay açmıştım rr lerin 2 günü kalmıştı şimdi bi baktım rr ler yok ben şok ben iptal :D birde 2 gün para kesti ne oldu şimdi ben anlamadım gülüyorum öyle autopaya koydum diye giripte bakmamıştım :D

aydyar13

Alıntı yapılan: qolddraqon - 15 Haziran 2015, 09:23:28
1 gün önce neobuxta autopay açmıştım rr lerin 2 günü kalmıştı şimdi bi baktım rr ler yok ben şok ben iptal :D birde 2 gün para kesti ne oldu şimdi ben anlamadım gülüyorum öyle autopaya koydum diye giripte bakmamıştım :D

Refler salınırken 2 cent keser ref başı.

qolddraqon

Alıntı yapılan: aydyar13 - 15 Haziran 2015, 09:45:27
Refler salınırken 2 cent keser ref başı.

doğru onu unuttum öyleyse parayı gidenlere kesti parayı autopay açarken kilitlerimi açmam lazımdı niye işe yaramadı  :S