Payzadan Bitcoin'e Transfer

Başlatan gaddar, 23 Mayıs 2015, 12:50:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Genel bir konu yoktu kendim açmak istedim. Payza hesabım onayla fakat şartlar gereği buna da bulaşıcaz mecburen  (hydr)
Kullanan arkadaşlar bilirler amacım emin olmak payzadan bitcoine para çeken var mı ?
ve dedikleri gibi 3 iş gününde yansıyor mu. Paypal heryerde sıkıntı olmaya başladı bu şekilde kullanmak istiyorum.
Cevap verenlere teşekkürler :)

processor

Evet geliyor 2-4 gün arasında. Kesinti de çok uygun 2 defa kullandım...

silver

Evet bende denedim. Sadece ilk işlem biraz uzun sürüyor ;) Onun dışında sorunsuz şekilde geçiyor hesaba ;)

mtoy76

@silver ne kadar sürede geçiyor. Bende ilk olaraka 100$ payzadan bitcoine istedim hala geçmedi.

silver

Üzerinden epey zaman geçti. Sanırım 5-6 gün sürmüştü. İsterseniz ticket atın. Cevap veriyorlar. Belki işlemi hızlandır.

mtoy76

silver

Dio

@suskun @ibrhmsny sizleri bu konuya alalım :)

payzadan bir exchanger sitesine sadece payza kesintisi ile deposit yaptım. 10.77 gönderdim, 10.25 gitti. Payza exchangerlara gönderilen işlemleri incelemeye alıyormuş. İşlemin üstünde incelemenin maksimum 4 gün süreceği yazıyor fakat benimki 1 haftadır inceleniyor :m
payzaya mesaj attım hala cevap vermediler (zopa)
exchanger sitesine attığım mesaja ise 5 dakika sonra cevap geldi. "payza işlemi onayladığında para anında hesabınıza geçecek" didiler.
Payzayı bekliyorum yani :)

denediğim sitenin linkini şimdilik vermeyeceğim. ibrhmsny hoca 2000 dolar atar sonra :m
ama isterseniz payzanın listesinde olan, benim denediğim siteyle aynı mantıkta işleyen siteyi inceleyebilirsiniz.
[spoiler]https://secure.payza.com/Cryptocurrency/CryptocurrencyInformationWithdrawal.aspx[/spoiler]

ibrhmsny

@Dio teşekkürler ilaç gibi olur da hele bi tamamlansın bakalım takas

Dio

payza işlemi onaylamış (p)
payzadan eksilen miktar 10.77$
bitok.com'a geçen miktar 10.25$ (%2.5 + 0.25$ payza kesintisiyle)
bitok.com'dan btc'ye çektiğimde elime geçen miktar 0.025677 btc

ben bitok'a payzadan para gönderirken site kesinti almadı. ama birkaç gün önce fee'lerle oynamışlar ve oranları yükseltmişler (zopa)
[spoiler]https://bitok.com/fees[/spoiler]

sitenin güvenilirliği hakkında bir şey diyemem. 10 dolarcık işlem yaptım sonuçta.