HyperLinkRewards (SCAM)

Başlatan doz4, 23 Mayıs 2015, 16:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doz4

Alıntı yapılan: acayip9000 - 30 Mayıs 2015, 21:02:25
Video'lu anlatım yok mu ? @doz4  ?
TinyPaste bulamadım ? O Nasıl olucak ? Yardımcı olur musun ?

Alıntı yapılan: Dio - 30 Mayıs 2015, 21:22:58
video iyi olurdu aslında :D
ya benim anlamadığım linklere kendimiz mi tıklıcaz başkaları mı? Bide bunu nerden kontrol edicez. Linke tıklanıp tıklanmadığını?
https://www.youtube.com/watch?v=mV8shhTNPj8
linkten izleyebilirsiniz arkadaslar anlattım elimden geldiğince
Alıntı yapılan: famila63 - 31 Mayıs 2015, 01:28:22
arkadaşların  tıklamasımı lazım bişey yapması gerekiyormu
arkadasların ref olması gerek uye olup 10 link eklemesi gerek ki sizinde refler uzerinden para kazanmanızı saglasınlar ve kendileride kazansınlar

famila63

atıgım ref linkimden üye olmalarımı lazım yoksa kazanamıyormuyuz

doz4

Alıntı yapılan: famila63 - 31 Mayıs 2015, 02:43:24
atıgım ref linkimden üye olmalarımı lazım yoksa kazanamıyormuyuz
eet ref olmaları gerek ve 10 link eklemeleri gerek

famila63

o zman zor iş daha ben link eklyemedim

processor

Link 1 defa eklendi mi iş bitiyor mu? Günük kendiliğinden 0,6$ gelecek yani?

famila63

linki ekledim zerobine o linki arkadaşlareıma atsam olurmu

Dio

değişik bi sistem. Biz farklı ip lerden tıklanması gerektiğini düşündüğümüz için bi türlü anlayamadık sistemi :)

doz4

Alıntı yapılan: famila63 link=topic=10715.msg275265#msg275265)) date=1433031386
linki ekledim zerobine o linki arkadaşlareıma atsam olurmu
Alıntı yapılan: processor - 31 Mayıs 2015, 03:13:11
Link 1 defa eklendi mi iş bitiyor mu? Günük kendiliğinden 0,6$ gelecek yani?
arkadaşlar sistemin 2 türlü kazanc yontemi var hatta 3 tek tek acıklıcam
1. en az 10 link(daha fazla da ekleyebilirsiniz daha azda ama 10 tane ye ödeme yapıyorlar) ekleyip onlara 1 kere tıklamanızla gelen gelir günlük 0.6$ (link başına 0.05$ yani illa 10 link eklemiyecem derseniz eklediğiniz carpı 0.05$ olcaktır. linkleri videoda nasıl yapcagınızı anlattım izleyip bilgi edinebilirsiniz) bu sizin garantiniz yani kimse olmadan kazanabilceginiz miktar zaten eger linkinize tıklanabilcek bi yerlerde paylaşırsanız ref kazanma ihtimaliniz artar.
2. yukardaki acıkladıgım gibi bu 10 linkte sizin zaten ref linkiniz bu linkle uye olan herhangi biride 1. adımı tamamlarsa yani en az 10 link eklerse günlük 0.1$ kazancınız oluyor.(refin eklediği link basına 0.01$) yani 10 mecburi değil ama maximum kazanc icin 10 tane eklenmesi gerek
3. satışlardan herhangi bir refiniz ücretli lisans aldığında size komisyon veriyor sitede oranlar var.

doz4

Alıntı yapılan: Dio - 31 Mayıs 2015, 03:24:10
değişik bi sistem. Biz farklı ip lerden tıklanması gerektiğini düşündüğümüz için bi türlü anlayamadık sistemi :)
yok hocam o ptp gibi bsy olur o zaman bu sizin siteyi yaymanız amacıyla yapılmıs bi sistem yani giriş yaptıgınızda zaten eklediğiniz linkin bilgileri var kac kez tıklanmıs kac kez uye olunmus gibi

mesela 25 kez tıklanmıs 8 kez uye olunmus bu 8 uyede kendi 10 adet linklerini ekledilerse kazancımız ortaya cıkıyor ornegin 0.4 kazanmısım 8 reften
bakın

bu sisteme ilk basta eklediğim bi link ve 1 kez tıklanmıs oda zaten benim tanıtmak icin tıklamam günlük getiriden gordugunuz gibi 0.35$ kazanmısım bu linkten bende 24-25 link var ama sistem 10 tanesini hesaplıo zaten sabit benim daha fazla eklememin sebebi ref kazanabilmek sizede tavsiyem paylasabilceginiz yerlerde paylaşıp ref kazanabilmek ve onlarında 10 link eklemesini saglamak

famila63

link ekleme siteleri varmı bldigin ben sadece zerobine atım şimdi  o linki arkadaşlarıma tıklatacam