HyperLinkRewards (SCAM)

Başlatan doz4, 23 Mayıs 2015, 16:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doz4

(scm)

[spoiler]merhaba arkadaşlar bügün size http://www.hyperantivirus.com u tanıtcam öncelik 5 dk'lık işlemden sonra günlük 0,60$ kazancaksınız hemde 1 kez işlemi yaptıktan sonra hiç bişey yapmanıza gerek yok minimum ödeme 1$

1. üyelik:http://www.hyperantivirus.com/?id=AAEg1AAAdEddfEx

Formumuzu dolduruyoruz ve üyeliğimizi tamamlıyoruz

2. sisteme giriş yapıp Affiliate program linkine tıklıyoruz sag üst köşede

3.açılan sayfada ortada yukarda Links e tıklıyoruz ve ref linkimize ulasıyoruz

4. simdi bu linki en az 10 yerde paylaşmamız ve 1 kez tıklayıp onaylatmamız lazim ( ÖNEMLİ)
bu bize 1 link başına  günlük 0.06$ kazandırcak yani 10 tanesi 0.60$

5. bu linki facebook,twitter vb. gibi yerlerde paylaşıp 1 kere tıklarsanız sitede eklendiğini gorceksiniz

6. kolay yol : pastebin,tiny paste gibi yerlere 10 kez yapıstırıp tıklayabilirsinizde gene sayılıyor veya bloglarınızda paylasabilirsiniz

7. VE kazanc artık bsy yapmanıza gerek yok tabi isterseniz yeni kişileri davet edebilirsiniz eger refiniz 10 link eklerse onun üzerinden gunluk 0.1$ kazancaksınız ve 2 level ref sistemi biraz  genişletilirse gayet güzel kazanclar elde edilebilir benim suan 0.60 $ var 1 $ oldugu gibi ödeme isteyip burda da paylaşcam.

Her türlü sorularınızı cevaplamak için burda olcam sormaktan çekinmeyin  biraz uzun gibi oldu ama aslında cok hızlı ve kolay ve sadece 1 seferlik yapmanız yetiyor.

EDİT:
minimum ödemeler:
Paypal USD 25
Bitcoin BTC 0.1 / USD 22.52
Paxum USD 25

kanıt: (başka siteden bir kullanıcıdan)

[/spoiler]

qolddraqon

6. kolay yol : pastebin,tiny paste gibi yerlere 10 kez yapıstırıp tıklayabilirsinizde gene sayılıyor

Hocam burda ne demek istediniz 10 kere kendimizde tıklayabiliyor muyuz?

Dio

ödeme yapacak biyere benziyor ama aynı ip yi kabul edeceğini sanmıyorum ???

Bu arada refsiz link paylaşmanıza gerek yok ;)

doz4

Alıntı yapılan: Dio - 23 Mayıs 2015, 16:51:39
ödeme yapacak biyere benziyor ama aynı ip yi kabul edeceğini sanmıyorum ???

Bu arada refsiz link paylaşmanıza gerek yok ;)

Alıntı yapılan: qolddraqon - 23 Mayıs 2015, 16:44:00
6. kolay yol : pastebin,tiny paste gibi yerlere 10 kez yapıstırıp tıklayabilirsinizde gene sayılıyor

Hocam burda ne demek istediniz 10 kere kendimizde tıklayabiliyor muyuz?
hocam kendi linkinizi ref linkinizi bu paste servislerinde paylasın sonra acıp 1 kere tıklayın zaten sizi siteye yonlendirip eklendiğini soyleyecek
ve eet 1. kez kendiniz tıklamanız gerek ki sizin oldugunu anlasın

Dio

Şimdi anladığım kadarıyla 10 linkimiz var ve herbiri tek tıklamalık. Her tık 0.06 toplamda 0.60 dolar. Günlük maksimum bu mu? Yoksa daha çok tıklayarak, birilerine tıklatarak bunu artırabilirmiyiz?

doz4

Alıntı yapılan: Dio - 25 Mayıs 2015, 22:48:16
Şimdi anladığım kadarıyla 10 linkimiz var ve herbiri tek tıklamalık. Her tık 0.06 toplamda 0.60 dolar. Günlük maksimum bu mu? Yoksa daha çok tıklayarak, birilerine tıklatarak bunu artırabilirmiyiz?
hocam minimum 10 link eklemen gerek $0,6 kazanmak için daha fazla ekleyebilirsin ve reflerdende mesela 2 refin var ve onlarda minimum 10 link eklemiş o zaman $0,8 oluyor kazancın yani ref basına günlük 0.1$ kazanıosun
linklere 1 kere tıklanmamızın sebebi bizim oldugunu sisteme tanıtmamız zaten tıklayınca acılan sitede gorceksiniz eklendiğini
birilerinin sizin linkinizle uye olması gerek daha fazla kazanmak icin

ornegin 13 refim var ama 67 link var yani her refim 10 link eklememiş buda bana 0.67 kazancım olcak gunluk reflerden

acayip9000

Video'lu anlatım yok mu ? @doz4  ?
TinyPaste bulamadım ? O Nasıl olucak ? Yardımcı olur musun ?

Dio

Alıntı yapılan: acayip9000 - 30 Mayıs 2015, 21:02:25
video iyi olurdu aslında :D
ya benim anlamadığım linklere kendimiz mi tıklıcaz başkaları mı? Bide bunu nerden kontrol edicez. Linke tıklanıp tıklanmadığını?

doz4

Alıntı yapılan: acayip9000 - 30 Mayıs 2015, 21:02:25
TinyPaste bulamadım ? O Nasıl olucak ? Yardımcı olur musun ?

Alıntı yapılan: Dio - 30 Mayıs 2015, 21:22:58
video iyi olurdu aslında :D
ya benim anlamadığım linklere kendimiz mi tıklıcaz başkaları mı? Bide bunu nerden kontrol edicez. Linke tıklanıp tıklanmadığını?
video hazırlamaya calıscam arkadaslar konuda paylasırım

famila63

arkadaşların  tıklamasımı lazım bişey yapması gerekiyormu