HyperLinkRewards (SCAM)

Başlatan doz4, 23 Mayıs 2015, 16:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: hkapan - 23 Haziran 2015, 12:49:24
Şu an sitede durum nedir? Patladı mı , duruyor mu :D
Duruyor da bazı kişilerde ödeme sorunu var ama kaybedilecek bir şey yok ;)

ata07

Siteden bitcoin de kalkmış bende sadece paxum duruyor durum herkeste aynı mı ?

Dio

sanırım sadece lisans alanlar btc çekebilicek

silver

Bende bitcoin hâlâ duruyor ve az önce çekim işlemi yaptım bakalım ne zaman gelecek.

doz4

arkadaşlar şuan sisteme paypal ve kart cekimi eklenmiş bulunmakta ben paypalı denedim fakat işlem anında deil ama herhangi bir cekim ucreti gostermiyor bitcoinde  0.0003 BTC çekim ücreti gozukmekte bakalım paypal ucret kesmiyorsa ondan devam etmeyi dusunuyorum bir dahakinde de kartı deneyip sonucları paylaşırım

birde lisans satın almayan bir arkadaş kontrol edebilirse ne durumda sadece paxum mu halen diye güzel olur

Dio

Alıntı yapılan: doz4 - 11 Temmuz 2015, 00:37:26
birde lisans satın almayan bir arkadaş kontrol edebilirse ne durumda sadece paxum mu halen diye güzel olur

6arti9

benim lisansım bitti programı kaldırdım son ödememi zaten paxum a almıştım

uyarılar böyle

[spoiler]
To enable payouts you should confirm your account, take the following actions to resolve this issue:

Software should be installed on your computer. Click to Download

Withdraw to Paxum
To confirm the uniqueness of your account, use the withdrawal authorized system Paxum or purchase a license. Paid license enables the automatic withdrawal of funds to Bitcoin, as well as significantly more revenue.

[/spoiler]
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

doz4

yeni haberler var free uyeler tekrar günlük 0.6$ kazanabilcek
orjinal mesaj asagıdaki gibi

yalnız dikkat artık ole heryerde paylaşılan linklere para odemiyorlar facebook twitter ve forumları kabul ederler.

sorusu olan olursa yardımcı olmaya calısırım.

recep1852

Peki ne zaman eski haline gelecekmiş ? Gelince konuya yazar mısın ?

doz4

@recep1852
tabiki günlük kontrol ediyorum kazancım artıgı an değişmiş demektir o zaman yazarım buraya :)