HyperLinkRewards ödemeleri (SCAM)

Başlatan doz4, 25 Mayıs 2015, 21:21:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6arti9

Alıntı yapılan: Dio - 12 Haziran 2015, 03:24:30
evet lisansı başta alsaydı reflerden(bizden) 1 ay faydalanırdı. ama şimdi 15 gün falan kaldı çoğumuzun. gerçi ben bitince yeni üyelik açıcam :D

aynı pc ye ikinci ay kurdurmaz sana program ama ben bulurum bir yolunu dersen ok :)

ben pcden unistal ettim 3 gun falan hold kısmıda kaldı gelenler kurdum tekrar onaylandı.
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

processor

Dün istemiş olduğum 2,65$ lık ödemem geldi. Konusu Scama taşınmış ama ödeme aldım. Yalnız artmıyor şuan kazanç.

gsliali30

benim 1 dolarcık ödemem niye gelmemiş yav :( bende isterim ödeme  :'(

qolddraqon

Alıntı yapılan: processor - 15 Haziran 2015, 21:49:56
Dün istemiş olduğum 2,65$ lık ödemem geldi. Konusu Scama taşınmış ama ödeme aldım. Yalnız artmıyor şuan kazanç.

Artmadığı gibi olanıda almışlar benim :D

silver

Alıntı yapılan: processor - 15 Haziran 2015, 21:49:56
Hayırlı olsun @processor :) Evet konusu hemen scam bölümüne taşınmış bende yazacaktım ama kilitli olduğu için yazamadım. Az önce ödeme istedim bakalım ne olacak. Bu arada dediğiniz gibi bende de kazanç artmıyor. En son 12 haziranda yansımış kazanç.

silver

Alıntı yapılan: qolddraqon - 15 Haziran 2015, 22:05:37
Artmadığı gibi olanıda almışlar benim :D
Duran bakiyeyi mi almışlar yoksa ödeme istediniz de ödemeyi yapmayıp istenilen miktarı mı silmişler?

gsliali30

tam ben ödeme istedim o günü site para vermeyi kesti  :m

silver

Dio

benim ödeme hala pending. Bitcoine istemiştim. @ata07 @kazims sizde bi değişiklik var mı? Galiba sizde ödeme istemiştiniz ???

gsliali30

Alıntı yapılan: Dio - 15 Haziran 2015, 22:40:02
benim ödeme hala pending. Bitcoine istemiştim. @ata07 @kazims sizde bi değişiklik var mı? Galiba sizde ödeme istemiştiniz ???
Benimkide bitcoin benimkide pending çok ortak özelliğimiz çıktı :D