Alertpay koşulları

Başlatan ata07, 01 Şubat 2012, 22:12:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

@arapkoyu,
Kesilen miktar 2 li bişey olmaması lazım. Max. 1$ diye hatırlıyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

max $2 oluyor.. daha doğrusu $1.XX oluyor $2'den küçük olmalı..

piyanist

Arkadaşlar bendede aynı onaylatma problemi var.Hatırladığım kadarıyla iki deneme yaptım ama olmadı.2 hakkım kaldı.

Benim kartım world gold kart.Müşteri temsilcisi bizden hangi bilgileri isteyecek bu parayı öğrenebilmemiz için bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.Sonra sakata gelmeyim onun için soruyorum.

arnutwowew

Alıntı yapılan: piyanist - 29 Mayıs 2012, 21:01:25
Arkadaşlar bendede aynı onaylatma problemi var.Hatırladığım kadarıyla iki deneme yaptım ama olmadı.2 hakkım kaldı.

Benim kartım world gold kart.Müşteri temsilcisi bizden hangi bilgileri isteyecek bu parayı öğrenebilmemiz için bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.Sonra sakata gelmeyim onun için soruyorum.

eğer kartın 3d secure işlemlerine açıksa kendin görebilirsin

Resim bilgisi silindi ...

piyanist

İşte oraya göz ucuyla bakmıştım dikkat etmedim.Ona göre 2 deneme yaptım ama başarısız oldu.

Bu sayfayı tekrar açabilme imkanım var mı??

arnutwowew

Alıntı yapılan: piyanist - 29 Mayıs 2012, 21:19:13
İşte oraya göz ucuyla bakmıştım dikkat etmedim.Ona göre 2 deneme yaptım ama başarısız oldu.

kartı ekledinmi

piyanist

Alıntı yapılan: arnutwowew - 29 Mayıs 2012, 21:23:54

kartı ekledinmi

Evet şu an ekli onay bekliyor.Banka kartımdan para daha çekilmedi.İptal etme butonuda var.Onay sayfasında iptal edip tekrarlasam işlemleri bir problem olur mu?

arnutwowew

Alıntı yapılan: piyanist - 29 Mayıs 2012, 21:26:37

kartı ekledinmi

Evet şu an ekli onay bekliyor.Banka kartımdan para daha çekilmedi.İptal etme butonuda var.Onay sayfasında iptal edip tekrarlasam işlemleri bir problem olur mu?
birazdan resim eklerim ona bakıp yaparsın  3d securiye kartın açıkmı

piyanist

Alıntı yapılan: arnutwowew - 29 Mayıs 2012, 21:30:20
Alıntı yapılan: piyanist - 29 Mayıs 2012, 21:26:37

kartı ekledinmi

birazdan resim eklerim ona bakıp yaparsın  3d securiye kartın açıkmı

Evet 3ds ye açık.Eklerkende kullandım zaten.Yardımını bekliyorum.Çok teşekkür ederim.

ElisaMcCline

@arnutwowew

Kendinize ait olmayan tanıtın/bilgi materyallerini, sahibinden izin almadan kullanmayalım/paylaşmayalım lütfen.