Paypal dan bankaya para çekimi süresi

Başlatan ElisaMcCline, 01 Şubat 2012, 23:10:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Bir süredir bankaya para çekmiyordum. Daha doğrusau en son yılbaşında çekmiştim. 1 ay olmuş.
Transfer hızında bariz bir artış var. Normalde beklediğimden 1 gün önc geldi para. Pztesi sabaha karşı verdiğim transfer talebi. bu sabah erken satlerde gerçekleşti.
2 iş günü... Ve çok memnun olduğumu söyleyebilirim :)
Bu arada ek bilgi olarak, Akbank kullanıyorum ve rakam da küçük bir rakam değildi ...

Yakın zamanda transfer yapan var mı ? Sizde durumlar nasıl ?

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Şubat 2012, 23:10:40
rakam da küçük bir rakam değildi ...

Açıklama kısmında Fernandodan botuma diye bi ibare varmıydı?  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Şubat 2012, 23:10:40
Bir süredir bankaya para çekmiyordum. Daha doğrusau en son yılbaşında çekmiştim. 1 ay olmuş.
Transfer hızında bariz bir artış var. Normalde beklediğimden 1 gün önc geldi para. Pztesi sabaha karşı verdiğim transfer talebi. bu sabah erken satlerde gerçekleşti.
2 iş günü... Ve çok memnun olduğumu söyleyebilirim :)
Bu arada ek bilgi olarak, Akbank kullanıyorum ve rakam da küçük bir rakam değildi ...

Yakın zamanda transfer yapan var mı ? Sizde durumlar nasıl ?

Ben bu akşam paypal dan bankaya çekme talebinde bulundum.Bakalım ne zaman gelecek  :)

E oldu mu şimdi Ender hoca ben de itiraf edecektim  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 01 Şubat 2012, 23:16:05
Açıklama kısmında Fernandodan botuma diye bi ibare varmıydı?  :D

Nebux tan Paypal hesabıma değil.. Paypal dan Akbank hesabına geldi para... Paypal ya da Akbank da mı Fernando nun :D

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 01 Şubat 2012, 23:18:25

E oldu mu şimdi Ender hoca ben de itiraf edecektim  :D

Elisa İstanbul sen Eskişehir şubesiymişsin. İstihbarat sağlam yerden. :-[

FilmsizKalma

hocam ben 2 aydır cok fazla olmasada istiyorum . 3 gün içersinde geldi hepsi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 01 Şubat 2012, 23:21:10
hocam ben 2 aydır cok fazla olmasada istiyorum . 3 gün içersinde geldi hepsi.
Bende de tam 3 gün (72 saat ten biraz az) sürüyordu hep, 48 saatte gelince şaşırdım açıkçası...

nouma26

İş bankası için 1 şubat  akşamı çekim talebinde bulunmuştum.Bugün sabah 9:30 civarında gelmiş.Bende değişen bişey yok  :D

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 06 Şubat 2012, 20:47:07
İş bankası için 1 şubat  akşamı çekim talebinde bulunmuştum.Bugün sabah 9:30 civarında gelmiş.Bende değişen bişey yok  :D

Tamammm! Şimdi anladım!... Elisa  Neo,openbuxdan sonra Paypalında botu olmuş. Baksanıza şıpdiye bankaya aktarıyor parayı.  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 06 Şubat 2012, 20:50:25
Tamammm! Şimdi anladım!... Elisa  Neo,openbuxdan sonra Paypalında botu olmuş. Baksanıza şıpdiye bankaya aktarıyor parayı.  :P

Öyle öyle, Neo, Paypal ve Akbank botuyum :)
Bütün çabam instant konusunu geliştirmek için.. Herşey Instant olacak... Neo --> PayPal --> Akbank --> Elisamccline :D
Cashout talebi sonrasında Instant kapı zilim çalacak. Zırhlı araçla ödemeniz var diyecekler :D