Webmoney&Paymer Check / Perfectmoney✅Payeer✅Advcash✅Coin Alım-Satım-Takas

Başlatan turkmoney, 04 Haziran 2015, 12:43:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bkrknk

Alıntı yapılan: turkmoney - 01 Haziran 2016, 15:50:12
Hesabınızdan finances bölümüne giriniz ve usd sekmesinin yanından withdraw seçildikten sonra Withdrawal on the purse: açılır menüsünden btc-e code seçerek işleminizi yapabilirsiniz.

teşekkür ederim cevaplar için , muhtemelen son sorum olucak bu aldığım btc-e code ile nasıl btc alırım ?

turkmoney

Alıntı yapılan: bkrknk - 01 Haziran 2016, 22:41:58
teşekkür ederim cevaplar için , muhtemelen son sorum olucak bu aldığım btc-e code ile nasıl btc alırım ?

Bize ulaşırsanız uygun oranlarla yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

turkmoney

İşlemlerimize devam ediyoruz. Bitcoin, perfectmoney, okpay ve webmoney işlemleri için lütfen bize ulaşınız. Webmoney, bitcoin, okpay ve perfectmoney harici işlem yapmıyoruz bilgilerinize.

Saygılarımızla TurkMoney

turkmoney

Webmoney,perfectmoney,bitcoin ve okpay işlemlerine devam ediyoruz. Harici işlemcilerle çalışmıyoruz lütfen dikkat ediniz. İşlem yapmak için lütfen iletişime geçiniz.

TurkMoney

kadir727

turkmoney

İşlemlerimize devam ediyoruz. Webmoney, perfectmoney, okpay, litecoin, ethereium harici işlem yapmıyoruz lütfen dikkate alınız. İşlem yapmak için lütfen iletişime geçiniz.

turkmoney

Webmoney, perfectmoney ve bitcoin işlemlerimiz devam ediyor. Şuan için 1400 usd perfectmoney, 2 btc ve sınırsız webmoney stok mevcuttur ihtiyaç dahilinde lütfen iletişime geçiniz.

serdarerol

7.50 wmz var hesabimda bitcoin takas etmek istiyorum ne kadar geçer elime  @turkmoney

turkmoney

Alıntı yapılan: serdarerol - 01 Aralık 2016, 15:43:14
7.50 wmz var hesabimda bitcoin takas etmek istiyorum ne kadar geçer elime  @turkmoney

Bitcoin takası perfectmoney,advcash ve okpay ile yapılmaktadır webmoney ile bitcoin satışımız maalesef yoktur.

modsa26

Bitcoin satıyor musunuz? Satıyorsanız kuru nereden baz alıyorsunuz?