Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptcsite46

silver

En son 30 Haziran 2015, 22:35:00 zamanında aktif olmuş kendisi. Son günlerde foruma uğramıyor anlaşılan. Umarım sonu tatlıya bağlanır bu işin.

ptcsite46

Galiba yaz sezonu olunca çaışıyordur... Paypal 10.06.2015 tarihinde onaylanmış... Aniden para girişinde sınırlama gelmiş olabilir. Son durum hakkında bilgi verirse iyi olur @aliberk hocam

ptcsite46

@aliberk hocm eğer yatırım yapamayacaksanız. Gönderilen ödemenin ayrıntılarından yanında bulunan Para iadesi yapın'ı tıklayın ki geri alalım parayı

hakanatik01

Sanırım geçmiş olsun diyeceğiz gibi durum oluşmaya başladı arkadaşlar volkan hocama katılıyorum bende artık gitti gözüyle bakıyorum.30 hazirandan beri girmemek için bir sebeb yoktur diye düşünüyorum bu tarz güven gerektiren bir olayda netim olmasa,telefonum olmasa,internet kafeye/bir arkadaşıma falan gider bilgilendirmek için ufakta olsa birşeyler yazar durum hakkında bilgi sahibi yapmaya çalışırım.
Yeni nesil grup çöktü gibi bundan sonraki adımlarınızda iş yapılacak kişilere biraz daha özen gösterin.Ne varsa eskilerde var :P

yerceylan

Ne biçim  şansımız var ya [emoji35]

karga9

Arkdaşlar bu gibi durumda dispute açmak işe yarar mı ? Bu arada her gün 30 fixed reklama tıklayarak @aliberk e ekstradan para kazandırıyormuşum  (sinir)

ikose

Arkadaşıma yada aile para gönder seçeneğinden gönderdiğiniz paraya dispute açamazsınız..
Ancak hesabında sınırlama bile olsa Aliberk Refund seçeneğinden parayı size iade edebilir..
Aynısını para gönderdiğim başka bir arkadaşta yaşadım, hesabı sınırlandırılmış farkında değilmiş,
gönderdiğim parayı refund ederek iade etmişti..
Ancak Aliberk ortada yok, bu durumda sizin için buda  seçenekler arasında değil, doğal olarak  :S
Geçmiş olsun hepinize  :S

aydyar13

Hepsini gectim de strenergy nasil girdi bu gruba. Eski uyelerden hicbiri yok nerdeyse grupta. Acana da girenlere de dikkat etmek lazim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 06 Temmuz 2015, 13:55:09
Hepsini gectim de strenergy nasil girdi bu gruba. Eski uyelerden hicbiri yok nerdeyse grupta. Acana da girenlere de dikkat etmek lazim.

Herkes iyi niyetle yaklaşıyor ve karşısındakini de kendisi gibi görüyor. Bu gayet normal sayılır :)

Ben hala arkadaşın bir manisi olabileceğini ve çözülünce geleceğini düşünüyorum.
Bilmiyorum çok mu safım ama düşüncem bu yönde. Belki de temenni dir :)