Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 06 Temmuz 2015, 20:45:58
Lütfen bana şaka yaptığını söyle :)

Smiley bile koyduğuna göre, katıla kayıla gülmüşsünsdür sen buna hee :D

uAdrogba11

o değilde adam 1 haftadır yok bu gidişle kimse birbirine güvenmez

hakanatik01

Güvenenler olacaktır ama güven kazanılır parayla yada ha deyince olacak birşey değil.
Forumda vakit geçirildiğinde kimin ne olduğu yazdıklarından,söylemlerinden v.s. az çok anlaşılıyor. :)  Yeni-eski olayıda değil bu durum yeni modlarımızda aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdan onlarada güven oluşmuş ki forum emanet ediliyor.Kişi kendi kazanır güveni.

Ufuko

Hepimize geçmiş olsun o vakit...

[spoiler][/spoiler]

Extraloob

Hala iyi niyetli düşünen varsa vazgecsin sert yazicam o olacak sonunda. Ülke hirsizlarla dolmuş burada mi yapamayacaklar. Site yönetimi bile sessiz kaliyor bu duruma.

volkanaydinli

Nasıl sessiz duruyor, eline sopa alıp adamı dövmeye mi gitsin admin? Üzüntünüzü ve canınızın sıkılmasını hoş karşılıyorum ama bu nahoş durum karşısında site yönetiminden beklentiniz nedir anlamadım!

hakanatik01

aydyar13

enderege

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 07 Temmuz 2015, 22:46:47
site yönetiminden beklentiniz nedir anlamadım!

Zararın yönetim tarafından karşılanması olabilir. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Alıntı yapılan: Extraloob - 07 Temmuz 2015, 22:34:15
Hala iyi niyetli düşünen varsa vazgecsin sert yazicam o olacak sonunda. Ülke hirsizlarla dolmuş burada mi yapamayacaklar. Site yönetimi bile sessiz kaliyor bu duruma.

Sıkıntın para ise paypal adresinizi bana pm atın ben göndereyim size. Yönetime laf atmaya gerek varmı sence ???

Bakın @volkanaydinli arkadaşımız karşılıksız Faizsiz kredi veriyordu ve $50.00 iade yapılmadı buna rağmen yönetime hiç bir şey demeden konuyu kapattırdı.  ilgili konu http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/gelirkapisi-faizsiz-kredi/

Yönetim kurulan yatırım gruplarına garantörlük yapmıyor @Extraloob

Söylediğin cümlede sanki yönetimde hırsızlık yapıyormuş manasını yüklemiş olmuyormusunuz ???

Lütfen secici konuşalım kırıcı değil yapıcı olmaya özen gösterelim. :)