Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Haziran 2015, 01:10:58
Bu dediğinzi sıkıntı olur zaten tıklayabilecek olan tıklayacaktır kazancı direkt bölüşmek daha kolay olur bu tip gruplarda herzaman böyle olmuştur :) Ekstra tıklayan ref olabilecek olan tıklayabiliyorsa tıklasın sonuçta siteye güveniyorsa zaten kendi adına ekstra kazanç elde edecektir yoksa zaten devede kulak gibi birşey olacak 10kişinin tıklamasıyla gelecek kazanç :) Asıl amaç RR ile gitmek ve grup iyi giderse  Dr için reklam vermek gibi seçenekler düşünülebilir diğer hesaplara şu bu kadar tıklamış %70 göndereyim v.b. ufak hesaplar olacak ve grup liderinize gereksiz yük binmesine sebeb olacaktır  bence :)

Grup hayırlı olsun Bol şanslar bol kazançlar;
Bu konuda haklısınız ;) Ayrıca teşekkür ederiz :)

gsliali30

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Haziran 2015, 01:10:58
Bu dediğinzi sıkıntı olur zaten tıklayabilecek olan tıklayacaktır kazancı direkt bölüşmek daha kolay olur bu tip gruplarda herzaman böyle olmuştur :) Ekstra tıklayan ref olabilecek olan tıklayabiliyorsa tıklasın sonuçta siteye güveniyorsa zaten kendi adına ekstra kazanç elde edecektir yoksa zaten devede kulak gibi birşey olacak 10kişinin tıklamasıyla gelecek kazanç :) Asıl amaç RR ile gitmek ve grup iyi giderse  Dr için reklam vermek gibi seçenekler düşünülebilir diğer hesaplara şu bu kadar tıklamış %70 göndereyim v.b. ufak hesaplar olacak ve grup liderinize gereksiz yük binmesine sebeb olacaktır  bence :)
Grup hayırlı olsun Bol şanslar bol kazançlar;
Bayadır görmüyordum @hakanatik01 sizi özlemişim :D yine güzel güzel açıklamalar tabi mod olmadan görmeyi biraz yadırgasamda yinede arada görelim sizi yav

silver

Ben görüyorum kendisini :)) Arada diğer bölümlerde de dolaşmalısınız @aliberk :PP

gsliali30

Alıntı yapılan: silver - 16 Haziran 2015, 01:20:35
Ben görüyorum kendisini :)) Arada diğer bölümlerde de dolaşmalısınız @aliberk :PP
mantıklı ben sadece son konularda takılıyom :D

hakanatik01

:) en uzun foruma girmediğim gün 3tü sanırım yahu buralardayım yoksa aktif olamıyorum girip çıkmam gerekiyor ama okuyorum yazılanları arkamdan atıp tutunlar dikkat! :P  :)  hayden iyi forumlar cümleten kolay gele :)

silver

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Haziran 2015, 01:24:32
:) en uzun foruma girmediğim gün 3tü sanırım yahu buralardayım yoksa aktif olamıyorum girip çıkmam gerekiyor ama okuyorum yazılanları arkamdan atıp tutunlar dikkat! :P  :)  hayden iyi forumlar cümleten kolay gele :)
Kimmiş o atıp tutanlar :)) :PP Teşekkürler size de kolay gelsin ;)

Extraloob

Yine sona kaldım :( Umarım paypala paypal nakit kartıyla para yükleniyor yoksa durum biraz sıkıntılı

Extraloob

8,07 dolar yollanmıştır geri kalanı da yollamak için alternatif çözümlere bakıyorum.

gsliali30

Alıntı yapılan: Extraloob - 16 Haziran 2015, 11:09:48
8,07 dolar yollanmıştır geri kalanı da yollamak için alternatif çözümlere bakıyorum.
para gelmiştir :) (ok)

silver