Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Alıntı yapılan: aliberk - 29 Haziran 2015, 19:13:14
hocam adam resmen bu hesabı kapatın yeni hesap açın dedi bunun nesi mantıklı bir bilgi ki ?

Bu bir bilgi değil öneri. Bunun nedeni önemli. Neden bilgin ufuko universitely abcb nouma illisionist daha önce yatırım grubu yönettiğinde onlarda böyle bir şey olmadı (benim bildiğim) sen de oldu. Farklı olan neydi  ?hem bundan sonraki, açılacak gruplar içinde yol gösterici olur.

Sonuçta tüm gruplarda 10-15 $ neyse herkes aynı miktarı arkadaşıma gönderiyorum seçeneğiyle gönderdi.

gsliali30

Alıntı yapılan: aydyar13 - 29 Haziran 2015, 19:18:26
Bu bir bilgi değil öneri. Bunun nedeni önemli. Neden bilgin ufuko universitely abcb nouma illisionist daha önce yatırım grubu yönettiğinde onlarda böyle bir şey olmadı (benim bildiğim) sen de oldu. Farklı olan neydi  ?hem bundan sonraki, açılacak gruplar içinde yol gösterici olur.

Sonuçta tüm gruplarda 10-15 $ neyse herkes aynı miktarı arkadaşıma gönderiyorum seçeneğiyle gönderdi.
Paypal kuralları hep sabit kalıcak değil ya benim hesabım teyitliydi kapatılma nedeni 12$ların ürün satışı sanılması ama arkadaşa olarak gönderilmesiydi belki sonradan dikkat etmeye başladılar bu konuya benim yapabilicek birşeyim yok bu durumda elimden geleni yapıyorum ve kimseyide zarara uğratmıycam

gsliali30

Arkadaşlar bütün aksilikleri atlatıp inşallah yarın grubu başlatıcam  (p)

ptcsite46

Aha @aliberk konuşmuş (hp) Neyse tel falan arızalıysa olabilir. Yeterki ses gelsin... (p) Peki yeni bir hesap mı açtın? Kredi kartıyla nasıl yatıracaksınız? Şimdi yine paypal teyitli değil ise aynı sorun oluşur mu? Eğer olursa öyle tek bi kişiye(örneğin bana) kazancı atarsın bende kişilere bölüp yollarım. benimki 2008 den beri teyitli heralde bişey olmaz... (spk)

ptcsite46

@aliberk  arkadaşımız ses verdiğine göre bugün rahat uyuyabilirim :m

gsliali30

Sıkıntı yok hocam paypal teyitli direk kredi kartımdan yatırıcam topladığımız para için yarın konuşucam paypalla ama onu beklemiycem yarın yapıcam yatırımı :)

kilicaslan3873

aliberk noldu yaptın mı yatırımı haber bekliyoruz

6il9in

Yatırım yapılınca bilgilendirecektir sizi. :)

@aliberk sende ne kadar yoğun olursan ol hergün birşeyler yazki grup üyeleri merakta kalmasın. Konuya birşeyler yazman 2-3 dakikanı alır. Yanlış anlama güven meselesi değil durum. Ama ileride kurmayı düşündüğün bir grup v.b şey olursa katıl anlamında sıkıntı yaşarsın. Grup liderliği yapmak sorumluluk ister. Kaldıki grup üyeleri birbirini çok iyi tanımıyor. Sana birçok söylem gelebilir sabırla oku ve cevap ver ki senin için artı bir puan olsun.

Şöyle söyliyeyim biz vip+ ve sponsor üyeler grup kurduğumuzda birbirimize güven tam olmasına rağmen günlük veya haftalık kısa bilgiler veriyor grup üyelerine. Bende aylardın ödeme yapmadığım 2 üye var paralarını sormuyorlar bile :) Örneğin şuan var olan bir grubumuzun lideri olan İkose modum neredeyse hergün bilgilendiriyor bizi. Biz istemesek bile. :) Grup lideri hassas olmalıdır. Yapacağı şeyleri önceden danışıp grup çoğunluğu talebinde hareket etmesidir. :)

Umarım kısa sürede yatırımıznızı başlatırsınız :)

hakanatik01

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Haziran 2015, 23:25:14
Param nerde ? :D

Payza adresi verdin mi (d) (zopa)

Hatta 3 kişi yahu 2 demişim :))

Eski modum pm atın payza adresiniz yollim ama pm kutumu silmem lazım :D