Yeni Nesil(2.)Grandbux Yatırım Grubu

Başlatan gsliali30, 10 Haziran 2015, 16:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Yazmadan edemicem. Yahu ben para dağıtmak için dolaşıyorum bizim viplerin peşinde :)) aliberk ise para almak için

Hakacu (d)

Yahu Grup kurasım geliyor ama şu dağıtımda sorun yaşadığımdan vazgeçiyorum :))

universitely76

Alıntı yapılan: bilqin - 09 Temmuz 2015, 01:32:55
Sevgili @universitely76 bana da vermemiştiniz :D
Demekki güven vermemişsin :PP

Ne zaman istedin yahu sen, pm lerde göremiyorum :P :D

Alıntı yapılan: bilqin - 09 Temmuz 2015, 01:32:55Bende gelen pmlerime baktım benden istememiş :D

Yatırım sitelerim hakkında bilgi talebinde bulunmuş sadece :)
Züğürt mü belledi seni ne yaptı anlamadım ki, aslında en söğüşlenesi üye gibi duruyon :D

Edit:
Ayrıca  (gyk) yok  (hydr)
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

Tapu senedi sadece sana yaparım başkasına yapmam :))

He birde gülüme yaparım. Onun ortağı olduğundan bu insiyatifi tanımıştım :D

Söğüşlenecek üye mi gördün beni sen :P

universitely76

Sen mi benden borç istiyon ben mi senden a biraderim :) ayrıca ben sana borç vermek için EMC kefilliği de ararım ona göre :D

Söğüşlemek adedim değildir ama senin ilaçlı su yardımıyla söğüşlenebileceğini düşünüyorum (op)
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

Tüccar Puanımdaki yoruma bak istersen Üretmenim :))

[spoiler][/spoiler]

Ben istedim borç ama sen söğüş falan değince, ayrıca aliberkin senden borc istemesini söyleyince araya hatırlatma sokuşturdum.

Borç istemede yeni moda oldu ptc aleminde galiba :D

hakanatik01

vayt üçkağıtçı kırmızı :D aynından banada yazmıştı :P :D
Geyik olmayacağını unuttum yahu sen yazınca yazmış bulundum kaçtım :D  (yvr)

universitely76

Tamamdır ama bu yorumun ekran kaydını almak lazım, gün gelir belki kefilliğini kabul etmez EMC :)

Tamam yav bir sonraki borç isteyişine verecem istediğin tutarı, ayrıca geçen açık Payza çeki verdim ya sana :)
Şu sıra imzasız'ım...

ikose

Elisa hocanın yazdıklarıylamı kapışıyorsunuz  -:))
Yarışma açalım..
herkes ekran görüntüsü eklesin madem  :))
ben size kefilim ama param yok  :DD

universitely76

Alıntı yapılan: ikose - 09 Temmuz 2015, 02:15:15
ben size kefilim ama param yok  :DD
Siz kefil olursanız para bulmak kolay modiçem :)

Neyse ben de  (yvr)
Şu sıra imzasız'ım...

4ne1ka

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 06 Temmuz 2015, 19:28:30
neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok, site scam olmasa bile biz yine kaybediyoruz arkadaş!  (hydr)

demiştim en son, ondan beri birçok şey yazılmış, bu aralar kpss dolayısıyla pek giremiyordum foruma. az önce okudum o kadar sayfayı. yapacak bir şeyler varmış demek ki. ama yapılmaması gerekenler de yapılmış burada. ben zamanında ptcsite46'ya o para transferine dair bilgilerimi vermiştim ama kendim yazamamıştım ona "bir şey çıkmaz bu işten boşuna uğraşma" diye. neyse az önce ben de gönderdim aynı yöntemle aynı mail'i. gelirse de canımız sağ olsun-gelmezse de.

konuyu okurken de çok farklı duygular hissettim, dedim nereden girdik arkadaş şu gruba! uğraştığımız işlere bak diye. toplanan para adam başı 12$ yahu. öğrenci bile olsan nedir yani? kimin bu miktarla hayatı değişir!? bu parayı yönetimden istemek nedir? sanki kazansak kazansak ne kadar kazanacaktık ki gruptan? 1-2 ay sonra 3-5$ belki. o zaman da forum yönetimi bizden pay istesin bakalım. olur mu böyle şey?? ne uyanıklar var memlekette de bir ben mi safım anlamadım ki. neyse konu tatlıya bağlanacak sanırım o yüzden bende fazla uzatmayayım.